Vojvodina Saopštenje

Ruma: Pokret Dosta je bilo ulazi u Skupštinu opštine

Pokret „Dosta je bilo – Saša Radulović“ je na lokalnim, pokrajinskim i republičkim izborima održanim 24. aprila 2016. godine u Rumi postigao odličan rezultat. U novom sazivu Skupštine opštine Ruma imaće dva odbornika.

Ruma slika

U nedelju, 24. aprila u Rumi je glasalo 27.103 birača, a ukupan broj upisanih u birački spisak bio je 47.293.

Pokret „Dosta je bilo – Saša Radulović“ za Skupštinu opštine Ruma dobio je 1539 glasova, ili 5,68% izašlih birača, što nam obezbeđuje dva odbornička mesta u novom sazivu Skupštine opštine. Pored lokalnih sjajni su nam u Rumi postignuti rezultati za republičke izbore. Pokret Dosta je bilo je u Rumi osvojio 6.1 % glasova za izbore za poslanike Narodne skupštine Republike Srbije.
Odbornici u Skupštini opštine Ruma biće Boris Šikić i Miroslav Lukić.
Zahvaljujemo se svim Rumljanima i stanovnicima okolnih mesta koji su nam pružili poverenje na upravo završenim Izborima.

Biografije odbornika Pokreta ‘’Dosta je bilo – Saša Radulović’’ u Rumi

Boris Šikić
Rođen 1981. godine u Rumi. Bavi se projektovanjem i izvođenjem hidrogeoloških i geotermalnih istraživanja. Vlasnik preduzeća Sremakva D.O.O. Ruma, koje se bavi ovim istraživanjima od 2007. godine i u preduzeću glavni hidrogeolog. Diplomirao na Rudarsko – geološkom fakultetu, Univerziteta u Beogradu.

Miroslav Lukić
Rođen 1983. godine u Sremskoj Mitrovici. Osnovnu školu i gimnaziju završio u Rumi. Završio studije stomatologije u Novom Sadu i doktor je stomatologije. Vlasnik privatne stomatološke prakse u Rumi.

E-mail: ruma@dostajebilo.rs
Tel. 063 8347855
www.dostajebilo.rs
https://www.facebook.com/Dosta-je-bilo-Ruma-1634756313434834/

Oznake

DJB Vojvodina

Komentar

Klikni ovde da postaviš komentar