Најава Трибина

Саша Радуловић вечерас он лајн о фантомима у демократији

Протеклу недељу обележили су протест против нелегалног рушења у Савамали, наставак Вучићевог глуматања и вређања грађана и здравог разума и покушај да се наметањем приче о немирима у Бањалуци заташка државни криминал у центру Београда.

У општини Стари град је формирана једна чудна власт за коју је јасно да представља наставак партократије. Људи који себе називају демократама склопили су неприродну интересну коалицију да би избегли принципе које од њих захтева Доста је било. Видели смо и покушаје спиновања у медијима и настојања да се покрет Доста је било поново стрпа у исти кош са партократама. Није им прошло.

Истакли смо и јавно своје увелико познате црвене линије за формирање било које власти: нема сарадње са СНС, као ни са странкама које на републичком нивоу улазе у коалицију са Вучићем, мора да се поштује принцип потпуне транспарентности, за нову политику коју заступа покрет Доста је било, потребни су нови, неукаљани људи.

О свему томе разговарамо вечерас у 21 час са Сашом Радуловићем. Придружите нам се, питајте и коментаришите уживо.

 

tribina-operacija-stari

Линк за активно учешће (постављање питања уживо и гласања о одговорима):
https://plus.google.com/events/c49vt5mbj4sgv7fqrubp08ou2ss

Линк за пасивно гледање (уживо):
http://www.youtube.com/watch?v=jUla0R_EcIo

Погледајте претходну трибину:

Доста је било

Коментари

Кликни овде да поставиш коментар

  • Zanimljivo je da je crvenu liniju prvi prihvatio pokret Dveri:
    ~Покрет Доста је било је у свом саопштењу изнело дезинформацију о уласку Двери у власт. Иако је ”Доста је било” објавио да ће бити опозиција власти на Старом граду, питамо руковдеће органе овог покрета да ли су сигурни да њихови одборници са ове општине нису дали гласове за формирање власти? Одборник Двери сигурно није.
    Била би нам чудна логика давања подршке формирању власти, а потом се изјаснити да припадаш опозицији. Формирање власти на Старом граду сматрамо исхитреним потезом. Двери остају на позицији политичке доследности, а не на позицији партитократске поделе плена и уласка на власт по сваку цену. То свакако не значи да дајемо подршку делу опозиције из СНС-а на овој општини, јер су они сигурно желели само да се дочепају власти на општини у којој никад нису владали.
    Страначке комбинације су ствар прошлости и разлог гађења огромног дела јавности. Време за нове људе и за нов приступ политици. То време несумњиво долази. Двери су део тог времена.
    Ja sam siguran da niko iz DJB nije glasao za Bastaća. Prijatno sam iznenađen stavom Dveri da oni postavljaju istu crvenu liniju koju i DJB. Bilo bi dobro kada bi to isto učinili i DS i DSS kao i Boris pošto dva Č očito nemaju principe kojih bi se držali.

  • Pitanje za uvazenog Sasu, kako gleda na stanje ratne i transportne avijacije nase drzave u ovom trenutku?

    Da li u pokretu postoje strucnjaci koji se bave sistemom odbrane?

    Naime pitanja postavljam iz razloga sto je urusavanje sistema odbrane prisutno od petooktobarskih promena.

  • Saša je. kao i uvek, najbolji analitičar sadašnje situacije u Srbiji kao i prognostičar buduće situacije. Uvek koristi samo egzaktne podatke, a ne fraze. Razumem ga i zato mu verujem! Znam da je put sporiji jer je evolutivan ali je jedini mogući. Samo napred!

  • imam dosta godina i sve vreme cekam nekog ko hoce svojevoljno da se okane vlasti. Ovaj covek to javno kaze, te tako dobrovoljno stavlja sebe u kontekst javne kritike, ako to ne ostvari za sta se zalaze. Ja takodje zelim da javna licnost koja rukovodi odredjenim drzavnim poslovima bude samo odgovoran drzavni sluzbenik koji sa dostojanstvom predstavlja sebe, drzavu i narod. Razboleo sam se od fraza, demagogije i brutalnog koristoljublja. Vise ni televizor ne ukljucujem jer iz te kutije stalno iskace neki novi ‘estradni umetnik’. Ne zelim vise da cujem da neko sa politicke govornice vikne ;zivela Srbija’, a da pri tome narod zivi bedno izgubivsi dostojanstvo i veru. Nista drugo ovom narodu ne treba nego; sklonite se koristoljubivi politicari i dajte narodu da zivi od svog rada i znanja a da ga vi ne ogulite. Stvarno je dosta bilo !