Медији Саопштењe

Подржавамо протест за независни јавни сервис

Покрет позива своје чланове и симпатизере из Новог Сада и Војводине да се прикључе новинарском протесту и покажу да не пристају на партијско преузимање војвођанског јавног сервиса.

 

Podrska RTV

 

Смене које је на РТ Војводине по хитном поступку спровела Вучићева СНС у директној су супротности са принципима на којима треба да почива јавни сервис грађана Војводине и довешће до наглог урушавања нивоа демократије у покрајини.

Покрет Доста је било оштро осуђује брутално кршење свих медијских закона и принципа који су усвојени у скупштинама Србије и Војводине и којима се гарантује политичка аутономија јавним сервисима.

Повезани текстови:

Доста је било

Коментари

Кликни овде да поставиш коментар

  • Kako je sve prozirno i očigledno šta se radi u RT Vojvodine… Premijer je očito rešio da sve medije stavi u svoj džep!?
    Dragi prijatelji, pogledajte tj. poslušajte radio-emisiju “Snaga naroda” na You Tube, u kojoj je gost Predrag Popović, novinar i dugogodišnji prijatelj, saradnik i “saborac” AV… Napisao je tri knjige o premijeru a u ovoj emisiji govori pikanterije iz knjige “ISTINA O VUČIĆU”…

  • Užasavam se onoga što AV AV čini po Vojvodini i RTV-u. Njegova krivulja ide nadole, a ON će se, baš zato, držati kako zubima, tako i noktima za vlast. Iz tog razloga TAJ je morao suštinski da promeni jednu pristojnu televiziju, da zabrani svaki dijalog i da dozvoli samo neprestane hvalospeve i ode o sebi. Jedva čekam da se ispuni i onaj drugi deo predvidjanja g. Radulovića i raspadne se taj NJEGOV galimatijas od stranke, tzv. CATCH-ALL-PARTY. Nadam se da će nam izbori u 2017 to i doneti.

  • Pozdrav SVIMA. Podrska RTV-u
    Kako sada tuzno izgleda cinjenica, da nas nije bilo ovoliko, da barem “dignemo glas”, kada se “menjala programska shema” TV B92, TV Studio-B, itd.
    Jos drasticnije Radio B-92 i Radio Studio B, gde ni muzicke emisije nisu opstale. Za ovaj sajt muzicke emisije naravno nisu bitne ali za prepoznatljivost radija su i one vazne.
    Pisani mediji opet prica za sebe.
    A za ovih mesec dana ovo ce biti trece “dizanje glasa”. Vazan neki ovaj Maj 2016.
    Pozdrav SVIMA od Zike