Медији Саопштењe Унутрашњи послови

Патетичне Вучићеве марионете

Најоштрије одбацујемо све Вулинове инсинуације о помоћи наводним “потенцијалним убицама” премијера са Твитера као приземне и малициозне манипулације које немају никакве везе ни са реалношћу, а још мање са интелигенцијом.

Патетична саопштења Покрета социјалиста Александра Вулина служе да би се причало о непостојећим стварима, мрачним заверама и баналностима попут скакања из авиона, док премијер девастира медије, комесарски смењује по јавном сервису, његови људи са фантомкама ноћу руше по Београду, а његови министри и уредници прогоне независне новинаре и фашистичким речником се обрачунавају са новинарским удружењима. Ваљда се то сво зло и аутократија мање виде кад Вулин скочи.

Колекцију баналности допунио је позивом надлежнима да реагују јер Саша Радуловић нуди правну помоћ „потенцијалним убицама“ са Твитера. Повод је један непримерен твит књижевног преводиоца Сандре Јовановић, бивше чланице Отпора, због кога ју је БИА пре неки дан саслушавала, приводила и претресала стан. Не зна се шта је страшније, то што БИА, о трошку грађана Србије, реагује на непостојећу опасност, што не реагује на све оне друге постојеће или што би Вулин да хапси и пресуђује као кад је на власти био ЈУЛ.

Вучић преко својих марионета, од којих је Вулин свакако најактивнији, покушава да нас увуче у своје медијске димне бомбе и блато из деведесетих да би скренуо пажњу са правих ствари, које се заиста тичу грађана Србије. Нервоза очигледно расте и због скорог почетка заседања новог сазива Скупштине, у коме ће бити посланици покрета Доста је било, а Вучић ће коначно морати да одговара на питања о правим „мецима“ којима убија остатке демократије у Србији, а не оним непостојећим са Твитера.

Реаговање на саопштење Покрета Социјалиста
– http://www.blic.rs/vesti/politika/ps-sasa-radulovic-seje-seme-zla-u-srbiji/wzj75mv
– http://www.rtv.rs/sr_lat/politika/ps-radulovic-seje-seme-zla-u-srbiji_720573.html
– http://tanjug.rs/full-view.aspx?izb=247508
– http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2016&mm=05&dd=20&nav_category=11&nav_id=1134066
– http://www.informer.rs/vesti/politika/72081/POKRET-SOCIJALISTA-Nadlezni-reaguju-postpuke-Radulovica

Доста је било

Коментари

Кликни овде да поставиш коментар

  • Znate šta je dobro u ovome? Novine koje su regovale su dale direktnu potvrdu da su deo medijskog mraka. Da bi to opovrgle trebaju da daju ovaj demant DJB, što se verovatno neće desiti.Vulin ne vidi da se desio narod, a ne Saša. Prpa

  • Vulin blebeće, iz dana u dan, kao kad ga je majka Mirjana u vreme JULA dojila instrukcijama za razne kriminalne radnje. Kako li ga danas doji Vučić, pitanje je sad? Opet je osnov strah od gubutka voljenog vođe!

  • Погледах коментаре на овим линковима, ДЈБ би тварно можда и победио да се организују избори следеће недеље. Од ове панике нема бољег знака да смо на добром путу, само тако и победа следеће године!

  • Kao sto vec jedno rekoh ocekujem sve vece napadne na Radulovica i Pokret u danima koji nam slede!Nazadnjacka masinerija sa svojim satelitima poput ps – vulina krenuce u napadne jer mora da se sroza rejting Pokreta jer idu predsednicki izbori a po mom misljenju i izbori za skupstinu Beograda.Znamo kako to mediji rade videli smo pink i onog nesrecnika sa srednjim slovom pitanje je kada ce se oni aktivirati protiv Pokreta a u interesu vrhovnog vodje.Nadam se da ce Pokret organizovati odbore u svim gradovima vrlo brzo a najpre u Beogradu da spremno docekamo sledece godine izbore u Beogradu.Ukazivati na sve nazadnjacke mahinacije,na ono sto ne rade dobro i davati resenja sta bi trebalo uraditi i kako!Pokret je relativno dobro prosao u opstinama BG na ovim izborima potencijal je mnogo veci siguran sam a pogotovo sada kada su mnogi culi za Pokret i njegov nacin delovanja.Mislim da mozemo da ostvarimo ozbiljan rezultat u Beogradu i zato predlazem da Radulovic sto pre krene sa formiranjem opstinskih odbora sa naravno odabranim ljudima iz tih sredina i sa ovaj put “snaznijom” kampanjom da probamo nestrucni,korumpirani,demagoski nazadnjacki sistem da pobedimo!

  • Iako sve vreme, još od izbora, upozoravam da će da krene izuzetno prljava kampanja protiv Radulovića lično, ne bi li se time kompromitovao pokret, ovakvo reagovanje Vulina je PRIMER KAKO TO NE TREBA RADITI.
    Dakle, i kad se vodi prljava kampanja to treba da radi neko ko ume.
    Vulin je doduše talentovan za demagogiju, ali spinovanje vestima zahteva stručnost.
    On za to nije imao vremena ni strpljenja.

    Za početak nedostaje sama vest, šta se tačno desilo.
    A zatim je krenuo da ispaljuje najjače oružje – da INSINUIRA UBISTVO.
    Priče o ubistvu su krajnja mera i ako baš želi da se oko toga spinuje, onda se to koristi veoma retko, na samom vrhuncu, kao šlag na torti.

    Kad se PREVIŠE ČESTO ide u javnost sa tako jakim, bombastičnim temama one vremenom gube na snazi i delotvornosti. Od prevelikog broja dramatičnih priča se napravi inflacija i nakon toga ništa više nije dramatično, čak ni ono što bi trebalo da bude.
    Samim tim to i ne privlači pažnju.

    A koliko je ovo Vulinovo oglašavanje glupo i promašeno, najbolje se vidi po komentarima ispod tekstova.
    U trenutku kad sam ja čitao SVI DO JEDNOG su im se podsmevali.
    (možda se to vremenom promeni, ako pripomognu SNS botovi)

  • Žalosno kakvu je ulogu na sebe preuzeo Vulin. Postao je Vučićev potrčko za prljave i nečasne poslove. Kad naprednjačka kola odu nizbrdo nadam se da se za njegov pokret neće ni znati. Pitanje za DJB: pročitaoi sam saopštenje o ovom pitanju na informeru pa me zanima da li su moguća falsifikovana saopštenja na tviteru?

    • Postovani Slavoljube i svi ostali.
      Pa doticni tu ulogu igra od kada se pojavio na scenama Srbije, a boga mi takva pojava je morala odjeknuti i u Svetu. Ne mogu reci da se doticni pojavio na politickoj sceni, posto njegovo delovanje i nije ni p od politike. I kao sto rekoste, samovoljno je preuzeo, cak ne verujem da ga neko tera da reaguje, a BAS reaguje za nekoliko njih.
      A sada molba za SVE. Kako da dodjemo do teme gde cemo nekad pozitivno komentarisati stranke / partije koje se slazu sa principima DJB-a. Kako bi to tek bilo inspirativno i koji bi to dodatni dobar znak bio. Pa da se sa nekom strankom nadmecemo ko ce se setiti boljeg 21. principa. Pa otvoreno pohvalis njihov a oni Tvoj. Malo naivno i romanticno, ali voleo bih da bude i tako. Valjda mnogo blata mora da protekne da bi se doslo do toga.
      Pozdrav SVIMA od Zike

    • Evo ja imamam nameru da za pocetak osnujem pokret,program ce biti socijal-demokratske orjentacije.Bice zasnovan na volentiranju kao svi pokreti u svetu.Finacijski izvastaj ce bit na sajtu svima dostupan.Barem od prvih medju jednakima ce se zahtevati CV cist ko suza.Presednik,sekretar,blagajnik ce biti volenteri.Nece biti izgovora,mi smo samo volenteri,nema izvestaja.Organizacija ce biti organizovana horizontalno sa jasnim odredbama ko je za sta odgovoran.Od svega je naj bitnije da ono sto je napisano ne ostane mrtvo slovo na papiru ili da sluzi kao matra,imamo program / imamo Papu..Nece biti potpisa da neko garantuje da je moralna osoba(eventualno ugovor sam sa sobom),donacije ce biti na dobrovoljnoj osnovi,finaciranje ce se obezbeti kroz vid raznih projekata.Prijatelji iz Holandije(dugodisnji odbornici)ce biti supervizori.Program ce biti srocen na 201 stranici,akomodacija i startni kapital je ozbedjen.

    • Pozdrav postovanom nn.i SVIM ostalima
      Pa koja je poruka Vase poruke?
      Nesto me pitate? Nesto mi zamerate?
      Ili mi recite “Ziko bre, ne urusavaj renome DJB tvojim uopsetim komentarima “:sto najcesce i jesu”.
      Ako ste mislili da li bih pristao kao simpatizer DJB-a da saradjujem sa Vama simpatizerski da polemisem sa Vasim hipotetickim Pokretom.. Da Bih i time bi smo rasli i Vi kao novi pokret i DJB kao “starijii”.
      I sada za laku noc, Vama i SVIMA ostalima. DJB ce kod Mene (Zike) imati “kredit” i da grese.Nisam “samo Vas prarimo, pazite sta radite. Nemojte Nas izneveriti),
      Ja sam “Iskustvo je skup gresaka” Svih svojih losih masinskih konstrukcija se rado secam, bez obzita ko mi je na njih ukazao.
      Nekako sam siguran da se i bez DJB ovo urusava samo od sebe. Pozdrav Zika
      O cemu pisem a izgleda “blato tek pocinje” daleko vazniji tekst gospodina Antiparazita ispod.
      Laku noc SVIMA Zika

  • Da li neko prati strahovitu prljavu kampanju koju Studio B vodi protiv Saše Radulovića? Mislim da DJB pod hitno mora da sprovede neke kontramere. Kampanja preti da zaseni Informer. Gura se priča da je Saša zagriženi kockar, da obožava barbut ili kako oni kažu „da duva u kockice“. Naravno, potpisivanje izjava odbornika se definiše kao reketiranje, a plasira se i informacija da je zbog toga veliki broj članova pokreta jako nezadovoljan, što se potkrepljuje primerom Nade Kostić.

  • Julin je sa svojim parazitima bukvalno unistio ministarstvo u kojem ministruje. Mene interesuje, kao nekog ko je upoznat sa radom te parazitske masinerije, kad ce neko od njih da odgovara za nenamensko trosenje budzetskih sredstava? Tu prvenstveno mislim na namestene javne nabavke kao i visestruku zloupotrebu sluzbenih vozila u tom ministarstvu. Samog Julina prate (kao ugrozenu licnost?!) cetiri policajca sa vise sluzbenih vozila. Julinove partijske parazite prevozi desetak sluzbenih vozila gde god pozele, svesno krseci Uredbu o koriscenju sluzbenih vozila. Fingiraju se sluzbena putovanja kako bi se pokrila abnormalna kilometraza i samim tim abnormalna sredstva za potrosnju goriva. Radi se o visemilionskim utrosenim sredstvima za nezakonito koriscenje sluzbenih vozila. Ovo je samo jedna kap u moru koja se odnosi na zloupotrebe od strane druga Julina i njegovih parazita. Bez ikakve kontrole i sa maksimalnom zloupotrebom budzeta. Posto je sad pokret ozbiljna organizacija sa svojim predstavnicima u Skupstini, mislim da je krajnje vreme da pokaze zube parazitima i posalje ih na smetliste istorije. Drug Julin i njegovi sledbenici su skolski primer parazitskog sistema i ako ikad dodje vreme za naplatu svih njihovih lopovluka oni bi trebali dobiti nagradu u vidu visedecenijske robije.