Najava

Saša Radulović večeras u humanitarnoj emisiji "Teleton" na RTS 1

Saša Radulović, lider Pokreta ”Dosta je bilo” odazvao se pozivu RTS 1 i učestvovaće večeras u humanitarnom programu ”Teleton” čije emitovanje počinje  u 21 sat. Večerašnji ”Teleton” inicirala je Blic fondacija uz podršku Ministarstva zdravlja Republike Srbije. Cilj akcije ”Srce za decu” jeste opremanje 56 porodilišta u Srbiji aparatima za dijagnostiku sluha novorođenčadi.

teleton

Saša Radulović, zajedno s brojnim javnim ličnostima odgovaraće na telefonske pozive zainteresovanih gledalaca. Svaki poziv i SMS poruka gledalaca predstavljaju direktnu donaciju ovoj humanitarnoj akciji. Kako je humanost jedna od vrednosti Pokreta ”Dosta je bilo”, zadovoljstvo nam je što se Saša Radulović u ime Pokreta odazvao ovoj humanitarnoj akciji usmerenoj ka zdravlju najmlađih.

Oznake

Dosta je bilo

Komentari

Klikni ovde da postaviš komentar

  • Naravno, i svakako nece biti ”prestretana” i filtrirana, ali ne sumnjam da ce na svako imati jasan odgovor.

  • Pozvao sam i odmah prekinuo da bi i drugi mogli da pozovu. Onda sam se malo zainteresovao o cemu je tacno rec, pa mi je malo mucno da se pola Srbije zajedno sa RTS – om i Blic – om i kompletnom javnom scenom Srbije, mobilise za bednih 240 000 € koliko je potrebno da bi se kupilo 56 ovih aparata zajedno sa stampacima. Radi se o aparatima najnovije generacije ( da ne pisem ko ih proizodi, da ne bude da reklamiram ), koji kostaju 3800€ po komadu plus 400 € za stampac koji se kupuje odvojeno. Gledao sam nekih 20- tak minuta prenos, svi su nesto ushiceni, srecni, zadovoljni … meni je to tuzno … Da su skupljali za bolnicu neku u Nisu ili juznije, pa da kazem vredelo je tolike frke, ali za 240k €, tuzno …