Najava

Otvoreni razgovor sa Sašom Radulovićem večeras u 21č

Delegacija pokreta Dosta je bilo uoči odlaska na razgovor sa mandatarom pokreće akciju u kojoj ćemo vas pozivati da nam u komentarima na sajtu, Fejsbuku i Tviteru dajete svoje predloge šta da pitamo premijera i šta da mu kažemo. Pitanja i poruke koja dobiju najviše lajkova prenećemo mandataru.

U okviru akcije vas pozivamo i da večeras na on lajn tribini otvoreno razgovarate sa Sašom Radulovićem o tome. Zašto idemo na razgovore, šta će nam biti teme, da li sa demagogom koji građanima „zakazuje“ sastanak u 5 ujutru ima smisla razgovarati, da li nam Vučić uvodi sultanizam –javno brisanje svih institucija jer se sultan za sve pita, a „svojom milošću“ prima svakoga ko želi da dođe kod njega, jer samo on može da kaže šta da se radi i da presudi.

Tema večerašnjeg otvorenog razgovora je šta će delegacija pokreta razgovarati sa mandatarom. Pridružite nam se.

Link za aktivno učešće i postavljanje pitanja uživo i glasanja o odgovorima

https://plus.google.com/events/c64q9l3m72urako6ndnm462akcs

Link za pasivno gledanje na YouTube-u (uživo):
http://www.youtube.com/watch?v=ZS2r8Su0EcQ

OnlineTribina-cir-29maj

Saša Radulović

Rođen 1965. godine. Odrastao u Sarajevu gde završio osnovnu i srednju školu i Elektrotehnički fakultet 1989. godine, smer automatika i elektronika. Nakon diplomiranja dobio je posao u Simensu u Nemačkoj gde je radio na nuklearnim elektranama. Karijeru je 1993. nastavio u Kanadi i SAD gde je bio je aktivni učesnik buma Silicijumske doline. U Srbiju se vratio 2005. godine.

Sa Vericom Barać i Miroslavom Milenović borio se protiv korupcije i radio na slučajevima 24 pljačkaške privatizacije. Bio je finansijski ekspert tužilaštva za stečaj i berzu, držao treninge za tužioce i policijske inspektore za privredni kriminal. Pet meseci bio je ministar privrede u Vladi Srbije i za to vreme sprečio pljačku braćeVučić, Siniše Malog, Mlađana Dinkića, koji su nastavili tamo gde je Tadićeva vlast stala.

Uverio se da je Aleksandar Vučić centar korupcije, izašao iz Vlade i sa saradnicima osnovao pokret “Dosta je bilo” čiji je cilj da pobedi i uvede sistem, pravnu državu jakih institucija i slobodnih medija, zaustavi partijsko zapošljavanje, uvede transparentnost i čiste račune.

Saša Radulović je dokazano najveći borac protiv režima Aleksandra Vučića i partokratije koja ubija Srbiju. Ako Aleksandar Vučić nekoga ne sme da pogleda u oči, onda je to Saša Radulović. Sprečio ga je u pljački tada, sprečiće ga u pljački i sada.

Komentari

Klikni ovde da postaviš komentar

  • Šta će da uradi sa divljom gradnjom koja i posle donošenja zakona cveta ( prekoračenje kvadrature, spratnosti, pretvaranje tavanskih prostorija – prenamena )

  • Pošto STID? A OBRAZ? Ekipa iz Dveri ide da “razmeni mišljenje” sa “mandatarom” i da “uporedi čiji je program bolji”. Ekipa iz Sps-a se nudi i podaje tom mandataru neuporedivo više nego radnice ispod plavog mosta brkatim Turcima, gosodarima iz drumskih krstarica… Ekipa iz Dosta je bilo , takodje, ide kod mandatara – “da mu kažu šta misle i šta ga narod pita”… Jer, on sve to – ne zna. “Mandatar” nije ni svestan – šta ga čeka, šta će da čuje. Od straha će se, najverovatnije i upišati, a od uzbudjenja, čak mu preti opasnost i od pada u nesvest… Da li će se on upišati, da li će pasti u nesvest, da li će tad Srbiji krenuti na bolje, da li će promeniti svoju politiku, da li će uhapsiti samog sebe, ili svoje najvernije saradnike, da li će smeniti gradonačelnika, da li će poništiti izbore, uhapsiti otmičare iz Apatina, ili rušitelje iz Savamale, odustati od veleizdaje i isporučivanja neprikosnovene srpske državne teritorije, Kosmeta – jednoj od nacionalnih manjina u Srbiji, da li će izdati poternicu za “odbeglim” ministrom Krstićem koji je pobegao u Ameriku sa svim podacima gradjana Srbije prikupljenim iz poreske uprave, da li će obustaviti predaju najvrednijeg dela beogradskog zemljišta i imovine Beogradjana, Arapima ili bilo kome – bez tendera, da li će za savetnika Vlade Srbije doći Štros Kan, da li će prestati da našim parama gradi fabrike strancima, da li će se, zapravo , odlaskom ovih ekipa na razgovor kod “mandatara” – promeniti BILO ŠTA? HOĆE! Plavi most će – POCRVENETI… “Razgovarati” sa nekim ko je počinio sva ta dela koja mu svi oni, opozicija – stavljaju na “dušu”, ostavlja bez teksta. Ili su sva ta njegova dela samo – proizvod njihovih spektakularnih laži? Ako je taj čovek, taj mandatar – počinio sve to što svi oni tvrde da jeste , put “razgovora” sa takvom osobom je samo jedan – krivična prijava. Sve ostalo, ma kako to oni nazivali – samo je Crven ban ispod Plavog mosta.

    • sve si u pravu Igore, samo jos reci kojem sudu treba podneti krivicnu prijavu ,kad je i sudstvo unisteno, korumpirano i u potpunosti pod kontrolom SNS i aleksandra vucica?

    • Srbija u fokusu Dubioze:
      “Na TV-u neki dan majmun u kravati
      kaze da je nevin i da emotivno pati

      Jasno je da ovog funkcionerskoga smrada
      za naseg zivota ovdje nece stici pravda

      Ovo ti je, brate, lose da ne moze gore
      opet niko nije kriv – krivo je more!”

    • Nece Vucic ni pocrveneti jer je ocigledno emotivno nezreo a o politickom iskustvu koje nema i moralu sumnjivog kvaliteta necemo ni govoriti. Da je politicki i emotivno zreo covek ne bi radio ovo sto radi. Znao bi da ovaj put koji je odabrao i kojim vodi Srbiju ponovo usmerava srpski narod ka novom krvoprolicu, ovaj put unutar Srbije. Da je normalan znao bi da ce za godinu dana, koliko ce jos potrajati do novih izbora, situacija u drustvu do te mere da se zaostri da ce samo masovni izlazak na ulice, totalan zastoj u drustvu i, ne daj boze, gradjanski rat, moci da resi pitanje i ove vlasti a mozda i mnoga druga pitanja. Taj covek, nije svestan ovog jedino moguceg, scenarija, posto ocigladno nece sam da ode sa vlasti. On sam kaze da zna da ga narod ” ne voli”, ceka da narod pocne otvoreno da ga mrzi. To je jako losa opcija za srpsko drustvo. A i nece biti prvi put da se srbi lisavaju svojih vladara na nekonvencionalan nacin. Kao roditelj, svakako ne zalim niti rat niti bilo cije zrtve i mislim da ce biti veliki uspeh ukoliko srpski narod bude uspeo ponovo da izvede “plisanu revoluciju”. Ne treba , medjutim, zaboraviti da je sada stanje u drustvu sto puta gore nego tada. Slucaj sa protestima gradjana povodom rusenja u Savamali, recito pokazuje raspolozenje gradjana za upravo opisanom nacinon resavanja pitanja i vlasti i Vucica. Dosta je bilo- to sve govori.

  • Sta mislite o kursu dinara?Koliko je realan i koliki kurs bi najvise odgovarao nasoj privredi i kompletnoj koncepciji(kad je bude,trenutno je nema) drzave kakvu vi vidite u buducnosti?Hvala unapred

  • Moje pitanje je baš ono koje niko ne sme da mu postavi od novinara, a ono glasi:
    Šta će mu hiljade i hiljade botova na intenetu i po svim mitizima širom Srbije koje na silu dovukuje, ako već ima iskrenu nameru da stvarno išta menja u našem društvu?

  • Zasto je u ministarstvima i dalje najveca ekonomska stetocina u prethodnih 25 godina Mladjan Dinkic, i koja je njegova uloga u razgovorima sa Arapima