Београд Реаговање

Покварена плоча Александра Вучића

Лажи које Александар Вучић наручује од својих марионета да би се политички обрачунавао са покретом “Доста је било” врте се по свим медијима као покварена плоча, подједнако излизана од употребе као и његови коалициони партнери који му за то служе. Последњи пример је саопштење београдског одбора СПС о Врачару, где се понављају Вучићеве измишљотине о “намештеним стечајним поступцима”, непотизму, рођацима, кумовима…

Извор: Corax

Покрет “Доста је било” је једина гаранција грађанима Врачара да ће јавне финансије заиста постати јавне и транспарентне и да ће се зауставити партијско запошљавање од кога живе Вучићеви сателити као што су СПС и ЛДП. Најоштрије одбацујемо све лажи о лидеру покрета “Доста је било”, као и о одборницима листе “Доста је било” на Врачару.

Већ смо више пута објаснили да су супруге два одборника пристале да им се имена ставе на одборничку листу иако су знале да ће тиме постати мета Вучићевих блатоида. Оне нису међу одборницима и нису имале никакву улогу, осим формалне: да би листа могла да буде предата. Блатоиди су толико огадили политику свим грађанима да је јако тешко наговорити људе који имају интегритет да ставе своје име на листу и тиме се изложе медијском линчу, а посебно жене.

Нa Врачару је прављењем већинске коалиције СНС, СПС, ПУПС, Расима Љајића, ЛДП, Жарка Кораћа, ДСС и два одборника који су избачени из Двери и Левице Србије, грубо прекројена изборна воља грађана. Позивамо их све да изађу на поновљене изборе, да виде шта ће им Врачарци рећи.

Ознаке
ДЈБ Млади

ДЈБ Млади

Коментари

Кликни овде да поставиш коментар

  • Иван и одборници са Врачара заслужују да им се честита на истрајности чија је последица договор о транспарентном вршењу власти и раскринкавање закулисних игара и њихових ведета.

  • Kako su izmisljotine kada su Ivan Kljajic i Milenko Petronijevic kumovi i obojica su odbornici!?
    Nego, gde su moja dokumenta koja je Jasmina odnela 1.4.2016. godine nakon sto su obijene fioke u Sredackoj!?