Beograd Reagovanje

Pokvarena ploča Aleksandra Vučića

Laži koje Aleksandar Vučić naručuje od svojih marioneta da bi se politički obračunavao sa pokretom “Dosta je bilo” vrte se po svim medijima kao pokvarena ploča, podjednako izlizana od upotrebe kao i njegovi koalicioni partneri koji mu za to služe. Poslednji primer je saopštenje beogradskog odbora SPS o Vračaru, gde se ponavljaju Vučićeve izmišljotine o “nameštenim stečajnim postupcima”, nepotizmu, rođacima, kumovima…

Izvor: Corax

Pokret “Dosta je bilo” je jedina garancija građanima Vračara da će javne finansije zaista postati javne i transparentne i da će se zaustaviti partijsko zapošljavanje od koga žive Vučićevi sateliti kao što su SPS i LDP. Najoštrije odbacujemo sve laži o lideru pokreta “Dosta je bilo”, kao i o odbornicima liste “Dosta je bilo” na Vračaru.

Već smo više puta objasnili da su supruge dva odbornika pristale da im se imena stave na odborničku listu iako su znale da će time postati meta Vučićevih blatoida. One nisu među odbornicima i nisu imale nikakvu ulogu, osim formalne: da bi lista mogla da bude predata. Blatoidi su toliko ogadili politiku svim građanima da je jako teško nagovoriti ljude koji imaju integritet da stave svoje ime na listu i time se izlože medijskom linču, a posebno žene.

Na Vračaru je pravljenjem većinske koalicije SNS, SPS, PUPS, Rasima Ljajića, LDP, Žarka Koraća, DSS i dva odbornika koji su izbačeni iz Dveri i Levice Srbije, grubo prekrojena izborna volja građana. Pozivamo ih sve da izađu na ponovljene izbore, da vide šta će im Vračarci reći.

Oznake

DJB Mladi

Komentari

Klikni ovde da postaviš komentar

  • Ivan i odbornici sa Vračara zaslužuju da im se čestita na istrajnosti čija je posledica dogovor o transparentnom vršenju vlasti i raskrinkavanje zakulisnih igara i njihovih vedeta.

  • Kako su izmisljotine kada su Ivan Kljajic i Milenko Petronijevic kumovi i obojica su odbornici!?
    Nego, gde su moja dokumenta koja je Jasmina odnela 1.4.2016. godine nakon sto su obijene fioke u Sredackoj!?