Војводина Најава

Промоција "Машине за расипање пара" у Кикинди и Руми

Промоција књиге “Машина за расипање пара” аутора Душана Павловића, потпредседника покрета “Доста је било” биће одржана ове недеље у Кикинди и Руми.

dusan-pavlovic

Промоција ће се одржати у Кикинди у среду, 20. јула, са почетком у 20 часова у кафеу Ентершпајз (Генерала Драпшина 43), а у Руми у четвртак, 21. јула, од 19 часова у кафеу Клеопатра (Главна 215).

Књигу је објавила издавачка кућа Дан Граф, једна од ретких издавачких кућа која је имала храбрости да објави ово дело чији је први тираж распродат неколико недеља након објављивања. Многе велике издавачке куће се нису усудиле да објаве Павловићеву књигу.

Књигу „Машина за расипање пара“ Душан Павловић је написао на основу искуства стеченог током пет месеци рада у Министарству привреде. То је инсајдерска прича из кабинета министра привреде Саше Радуловића 2013 – 2014. године где је аутор био запослен као саветник министра.

ДЈБ Млади

Коментари

Кликни овде да поставиш коментар

  • Noiko ne kaze kako je Sasa Radulovic kaznjen od agencije disciplinski sa 100 000.
    Podrzavam Tomislava Nikolica za presednika kao i nadam sve stranke u vladi. Name ne treba podele u zemlji. Neki Jankovic, todorovic koji bi uveli zemlju u sukobe nestabilnost. Nama treba da ponovo pobedi Tomislav nikolic tipican covek iz naroda, uspesan poslanik, potpresednik vlade, presednik stranke i upravnik groblja. To ga sve kvalifikuje da mu se da jos jedan mandat. Podrzao je kljucne reforme. brani pokret patkicu koji finansiraju obavestajne sluzbe.
    SNS je partija sa razlicitim misljenjima kao svaka moderna partija desnog centra kao japanski LDP, americki republikanski, nemacki CDU, britanski konzervativci po kojima postoji neslaganje u nizu pitanja .
    Jankovic za presednika strasno. Predstavnik drzavnog organa koji podrzava pokret Patkicu koji se finansira od strane stranih obavestajnih sluzbi.
    Rusenje Mila Djukanovica bi bila tragedija. Moderni politicar i reformator koji uvodi Crnu Goru na prag EU. Ko mu je alternativa ljudi koji su 10 puta za godinu dana menjali partije, ideologije, pozicije.
    Sasa Radulovic je zamena za Dinkica . Ko su mu saradnici neoliberalni Stevanovic koji je pisao vrlo neoliberalne programe LDP i liberala. pavlovicje bivsi deo institua G17. Radulovic je meksi i reformisani Dinkic. Finansira ga IRI. Protiv je Gasproma a Gasprom je jedan od kljucnih stubova razvoja Srbije. Ekonomski je ubica kao Dinkic. smeje i svira gitaru kao dinkic. Zalaze se za strucnost a ubacuje podobne ljude kao Dinkic.
    Da vidimo listu DJB. Jasmina Nikolic se lazno predstavlja kao profesor. Ona je samo lektor na Filoloskom fakultetu. Stevanovic je kum Radulovica sa kim je vodio vise fantomskih firmi gde su zajednicki prali novac.Aleksandra cabraja prevodi dela crne magije. Tatjana Macura se bavi mapiranjem uma.
    Sve se to sada govori kada nam je potrebno formiranje stabilne vlade koji ce u naredne cetri godine odvesti Srbiju u Evropu. Potrebne su nam nove strane investicije, razvoj preduzetnistva, fiskalna konsolidacija, reforma obrazovanja, kulture, zdravstva, poljoprivrede. Trebaju nam brzi vozovi, bolji putevi, novi brodovi.
    Ta vlada koja je zajedno sa LDP-om u biti najmanje populisticka. Radila je sto narod ne zeli otpustanje u administraciji, reformu javnih preduzeca, smanbjenje plata i penzija, fiskalnu konsolidaciji, razvoj privatnog sektora.
    DJB hoce sa DS-om na vlast na Vracaru iako mu je ideoloski mnogo dalji od SNS-a. Razlozi-manje su realizovali gej parada, nisu zabranili zaposljavanje u javnom sektoru, nisu za otpustanje i reformu javnog sektora…

  • Komentar je interpretacija naslova iz žute štampe i blatoida. Često me fascinira činjenica da smo imali (pred pad Miloševića) snažnu zloupotrebu medija u stranačko promotivne svrhe vladajuće stranke i da nam se to ponavlja. Iako nam se za kratko vreme pojava blatoida i medijske cenzure nad izjavama opozicije dešava po drugi put, i dalje medijska manipulatorska mašinerija ima svoju publiku i svoje vernike. To je stvarno zabrinjavajuće. Koliko puta treba da nas lažu, da bi narod konačno prestao da im veruje? Već su se izlizale te priče o finansiranjima iz inostranstva koje se kače za svakog ko kaže bilo šta protiv vlasti. Nikad da izumre ono staro klevetanje “strani plaćenici i domaći izdajnici”. Kada se pravila šteta našem društvu u celini, ti koji su druge prozivali za izdajništvo često su vodili kolo. Patriotski, nema šta. Nakon isteka dovoljno dugog perioda već možemo da saberemo njihov razarajući uticaj. I kad spoznamo tu činjenicu izbacimo iz upotrebe ovakve gore navedene optužbe, jednom zauvek. Jer dok se narod zabavlja prozivkama žute štampe, neki mogu mirno da kradu. Niko u pravom pravcu ne gleda. Otud nam i pojava ovakvih navoda u medijima, silnih zabavnih i šupljih TV programa i lake zabave… Vreme je da dobro razmislimo, ko koga pljuje i zašto, ko iznosi činjenice i zašto… Razmislimo, a ne samo čitamo i širimo dalje…