Акцијa Војводина Саопштењe

Покрет ради на развоју организације

Војвођански тим покрета Доста је било одржао је  18.09. састанак и обуку. Присуствовали су окружни и општински координатори, поједини одборници и посланици, чланови који ће бити задужени за поједине области посебно обрађиване обуком.

obuka-norcev

Сматрамо да је наша предност то што окупљамо људе којима је Доста партијског паразитског система који нам је појео државу и који су махом по први пут у политици. У политику су ушли из самоодбране од притисака странака које гутају све више ресурса присвајајући јавни сектор и употребљавајући за партијске сврхе све чега се домогну. Ипак, наши по први пут у политици активисти треба да савладају понешто тога како би се спремно носили са политичком борбом против “старих” странака. У том циљу интензивно радимо на подизању капацитета чланства и изградњи сталних консултантских служби.

Зато расте наша прес служба и путем обука са успехом савлађујемо сва питања везана за функционисање локалних самоуправа, са нарочитим освртом на то како употребити институције (суд, заштитника грађана, повереника за информације од јавног значаја, уставни суд) да законским средствима савладамо безакоње које се шири јавним сектором, локалним самоуправама, државном управом.

Наша је намера да им “станемо на реп”.

 

Покрајински тим

покрета “Доста је било – Саша Радуловић”