Beograd Saopštenje

Priznanja zaslužnima u opštini Rakovica

Povodom obeležavanja Dana opštine Rakovica odbornici su dodelili javna priznanja zaslužnim građanima i ustanovama. Odluka o dodeli priznanja doneta je na sednici održanoj 14. oktobra.

rakovica

Priznanja i povelje su dobili zaslužni građanini i ustanove ove opštine, ukupno njih 21. Treba naglasiti da su među nagrađenima i ljudi koje je predložio OO “Dosta je bilo” Rakovice. Na naš predlog priznanja su dobili: Crveni krst Rakovice za izuzetne rezultate u mnogobrojnim humanitarnim aktivnostima, a posebno na planu afirmacije, edukacije i motivisanja građana ove opštine za dobrovoljno davanje krvi.

Pojedinačna priznanja dobili su: Mile Milosavljević, dobrovoljni davalac krvi koji je do sada dragocenu tečnost dao 142 puta; Jasmin Nikolovski, direktor gimnazije „Patrijarh Pavle” (nekadašnja XV gimnazija) za izuzetno zalaganje i postignute rezulatate na planu kvaliteta i poboljšanja uslova rada učenika, profesora i ostalih zaposlenih u ovoj školi.

S obzirom na to da je među 50 odbornika šestoro iz DJB, a pogotovo na činjenicu da su odbornici DJB po prvi put u skupštinskom sazivu i ove opštine značajno je da su se za kratko vreme (ovo je bila četvrta sednica u ovom sazivu) naši odbornici izborili da se naši predlozi uvažavaju.

Možda još nemamo krov nad glavom u opštini, ali polako koračamo ka rešenju tog problema, a i više nam se ne obraćaju sa „vi ste novi ovde“.

Posle sednice održana je i svečana akademija koju su pripremili učenici rakovičkih škola. Odbornici DJB su sa velikim zadovoljstvom ispratili su nastupe rakovičke dece zbog koje ćemo još vrednije raditi da bi se stvorili uslovi za njihov bolji život.

Pokret “Dosta je bilo”
opštinski odbor Rakovica

Oznake

DJB Mladi

Komentariši

Klikni ovde da postaviš komentar