Акцијa Београд

Акција – 100 дана окупације Врачара

Покрет Доста је било организовао је, заједно са другим опозиционим странкама на Врачару, протест поводом 100 дана власти СНС. Прикупљање потписа за смену окупационе власти на Врачару у лику СНС у потпуности је успело. Акција је показала шта грађани мисле о манипулацији и крађи гласова које су довеле до власти СНС на Врачару.

Акција прикупљања потписа за смену направила је праву пометњу у редовима напредњака. Мислећи да ће опозициони стандови бити испред Општине Врачар, они су већ око 9.30 поставили десетак својих штандова и заузели сав простор испред општине. Изненадила их је вест да су штандови опозиције постављени на платоу Соје Јовановић, па је настала права лудница око хитног премештања напредњачких штандова на ову локацију. Своје штандове поставили су на периферију јер су централно место већ заузели ДЈБ и друге странке из Коаллиције за Врачар. Трпали су и по три штанда с једне и друге стране, буквално су се сместили по средини тротоара, али грађани су их заобилазили, дајући потписе опозицији.

Бес и немоћ напредњака кулминирали су пред крај акције прикупљања потписа. Кад је, после 12 сати на платоу остао само штанд ДЈБ, група од 15-так СНС активиста, обучених у црно, пришли су нашем штанду и насилничким понашањем, примитивним провокацијама и позивом на кавгу онемогућили даљу акцију.

Ознаке
ДЈБ Млади

ДЈБ Млади

5
Оставите коментар

avatar
2500
5 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
DaniloAnaĐorđeИванBorislav Recent comment authors
најновији најстарији
Borislav
Гост
Borislav

U Blic vestima pominju se samo DS, SDS i Nova stranka nema DJB. Bez DJB ova akcija nije potpuna.

Иван
Гост
Иван

Dajte neke fotke od tih cobana u crnom.

Đorđe
Гост
Đorđe

Koliko ćemo puta i koliko će pokoljenja oslobađati Vračar. Vračar je pao, zato što se nemože računati na Kvislinge. Vračar noćas mora pasti.
TITO. OPE I OPET I OPET. Eto ti „Ludo Gglamočko“ kolo. „NEMERE SE VIŠE“ , DOSTA JE BILO. Napred. URA…

Ana
Гост
Ana

Hoće li prikupljanje potpisa biti nastavljeno i sledećih dana?

Danilo
Гост
Danilo

Bravo DJB. Samo napred!