Београд Најава

Саша Радуловић у недељу у 10 сати на Каленићу

Покрет Доста је било ове недеље организује акцију прикупљања потписа за расписивање ванредних избора на општини Врачар. На платоу испред зграде општине у коју су се, са само 35 одсто подршке и куповином одборника са туђих листа, угурали неспособни кадрови СНС, окупиће се наши одборници, чланови и председник покрета ДЈБ Саша Радуловић. Тражимо да се смени силом наметнута лоша управа и да се општина врати грађанима.

vracar

Током само сто дана власти за коју нису гласали Врачарци, од вртића и школа узето је 10,2 милиона динара и пребачено у буџет за њихову личну промоцију. На директорска и управљачка места у јавним предузећима доведени су, без конкурса, партијски кадрови. Функционери су сами себи повећали плате. Новац из општинског буџета троши се нетранспарентно и ненаменски. Врачарци више неће да толеришу злоупотребе партијских намештеника.

Врачар је договором између Доста је било и листе Врачар слободно, које су освојиле већину од 53 одсто одборничких места у општини, требало да буде прва општина у Србији по стандардима нашег покрета. То значи онемогућавање страначке корупције, потпуно транспарентне јавне финансије које су једини начин да се спречи корупција, редовно објављивање свих рачуна и уговора, јавна систематизација радних места у општини и свим предузећима и институција које су под њеном управом, јавни конкурси за све стручне позиције у општини, попис комплетне јавне имовине.

Коруптивном постизборном трговином СНС је направила власт са СПС, ПУПС, ЛДП, СДПС Расима Љајића, ДСС и два одборника који су избачени из Двери и Левице Србије.

Позивамо све грађане Врачара да нам се придруже у недељу 13. новембра у 10 сати и дају потпис за смену коруптивне власти СНС на Врачару.

Ознаке
ДЈБ Млади

ДЈБ Млади

Коментари

Кликни овде да поставиш коментар

  • Naravno da treba da se odrze ponovo izbori jer kupovinom odbornika nazadnjaci su dosli na vlast!Hteo bih samo Pokretu da napomenem i uputim molbu da se obrazuju i ostali opstinski odbori u Beogradu,tamo gde jos nisu obrazovani kao sto je recimo Surcin.Da je bio opstinski odbor u Surcinu Pokret bi sada imao svoje odbornike.Idu izbori u Beogradu,svaki glas ce biti vazan moramo pobediti na izborima nazadnjake,bez obzira na njihove kupovine odbornika,ucenjivanja,davanjem milostinje na dan izbora…Sto se tice Vracara i svih ostalih opstina Pokret je ojacao i imace duplo vise glasova u svim opstinama a to cemo videti vec na prolecnim izborima.

    • Svakako, ali ovi sa Vračar Slobodno treba da se uzmu u pamet i da više ne stavljaju škart kandidate na listu i stranke koje nisu prava opozicija, poput LDP-a.