Beograd Najava

Saša Radulović u nedelju u 10 sati na Kaleniću

Pokret Dosta je bilo ove nedelje organizuje akciju prikupljanja potpisa za raspisivanje vanrednih izbora na opštini Vračar. Na platou ispred zgrade opštine u koju su se, sa samo 35 odsto podrške i kupovinom odbornika sa tuđih lista, ugurali nesposobni kadrovi SNS, okupiće se naši odbornici, članovi i predsednik pokreta DJB Saša Radulović. Tražimo da se smeni silom nametnuta loša uprava i da se opština vrati građanima.

vracar

Tokom samo sto dana vlasti za koju nisu glasali Vračarci, od vrtića i škola uzeto je 10,2 miliona dinara i prebačeno u budžet za njihovu ličnu promociju. Na direktorska i upravljačka mesta u javnim preduzećima dovedeni su, bez konkursa, partijski kadrovi. Funkcioneri su sami sebi povećali plate. Novac iz opštinskog budžeta troši se netransparentno i nenamenski. Vračarci više neće da tolerišu zloupotrebe partijskih nameštenika.

Vračar je dogovorom između Dosta je bilo i liste Vračar slobodno, koje su osvojile većinu od 53 odsto odborničkih mesta u opštini, trebalo da bude prva opština u Srbiji po standardima našeg pokreta. To znači onemogućavanje stranačke korupcije, potpuno transparentne javne finansije koje su jedini način da se spreči korupcija, redovno objavljivanje svih računa i ugovora, javna sistematizacija radnih mesta u opštini i svim preduzećima i institucija koje su pod njenom upravom, javni konkursi za sve stručne pozicije u opštini, popis kompletne javne imovine.

Koruptivnom postizbornom trgovinom SNS je napravila vlast sa SPS, PUPS, LDP, SDPS Rasima Ljajića, DSS i dva odbornika koji su izbačeni iz Dveri i Levice Srbije.

Pozivamo sve građane Vračara da nam se pridruže u nedelju 13. novembra u 10 sati i daju potpis za smenu koruptivne vlasti SNS na Vračaru.

Oznake

DJB Mladi

Komentari

Klikni ovde da postaviš komentar

  • Videću da svratim, blizu sam. 🙂
    Nego, imam utisak da ovaj događaj nikako ne može da protekne bez Klanščekovih provokacija.

  • Naravno da treba da se odrze ponovo izbori jer kupovinom odbornika nazadnjaci su dosli na vlast!Hteo bih samo Pokretu da napomenem i uputim molbu da se obrazuju i ostali opstinski odbori u Beogradu,tamo gde jos nisu obrazovani kao sto je recimo Surcin.Da je bio opstinski odbor u Surcinu Pokret bi sada imao svoje odbornike.Idu izbori u Beogradu,svaki glas ce biti vazan moramo pobediti na izborima nazadnjake,bez obzira na njihove kupovine odbornika,ucenjivanja,davanjem milostinje na dan izbora…Sto se tice Vracara i svih ostalih opstina Pokret je ojacao i imace duplo vise glasova u svim opstinama a to cemo videti vec na prolecnim izborima.

    • Svakako, ali ovi sa Vračar Slobodno treba da se uzmu u pamet i da više ne stavljaju škart kandidate na listu i stranke koje nisu prava opozicija, poput LDP-a.