Београд Реаговање

Фотографије демантују Горана Весића

Вербално насиље и примитивно понашање активиста СНС, које је на моменте било на ивици да прерасте у физичке нападе, током недељне акције ДЈБ на Каленићевој пијаци, градски менаџер Горан Весић покушао је да припише наводним незадовољним члановима ДЈБ. Сплетка би можда била делотворна да није фотографија и снимака на којима се види да “незадовољни чланови ДЈБ” стоје у групи са Угљешом Мрдићем, шефом одборничке групе СНС на Врачару, бившим саветником министра правде Николе Селаковића и водитељем напредњачког радија Фокус.

vlcsnap-2016-11-14-12h55m07s924vlcsnap-2016-11-14-12h55m35s266Најгласнији примитивни букач који се појавио током акције прикупљања потписа за ванредне изборе на Врачару и вербално напао Сашу Радуловића био је Бранко Кланшчек, бивши члан ДЈБ који је из покрета искључен пре избора јер је фалсификовао изборну листу на Врачару да би постао одборник, иако ни изблиза није задовољавао критеријуме покрета за одборника. Током јучерашњих инцидената на Каленићевој пијаци било је веома јасно да је Кланшчек активиста СНС и да припада истој групи којом је командовао Мрдић. На слици се види да заједно у групи стоје Мрдић, Кланшчек и активиста СНС који је Сашу Радуловића, са још петорицом СНС активиста пратио у стопу и викао исто што је касније Горан Весић изјавио Танјугу.

Члан ГО СНС Горан Весић јуче је посредством премијерових дежурних медија спиновао тврдње да “Радуловић није имао расправу са СНС активистима, већ са својом члановима са Врачара, који су незадовољни његовим радом и понашањем и траже његову оставку. Према томе, пре него што помене СНС нека се прво разјасни са члановима своје странке са Врачара, који тврде да им је отео мандате, да је фалсификовао изборну листу, да је одборничке клупе напунио рођацима, односно кумовима, шурњајама и снајама и да дугује за неплаћени порез у САД око милион долара” рекао је Весић.

Неистине, сплетке, вербално и физичко насиље, којима се СНС служи, одлике су странака које немају политику и које се плаше суочавања аргумената. СНС је странака која плаћа људе да шире страх и конфузију да би се одржала на власти. СНС је куповином одборника са листе “Врачар слободно” прекројио изборну вољу грађана Врачара и на силу преузео владавину општином да би запошљавао нестручан, послушни партијски кадар по општинским јавним предузећима.

Ако су СНС и Горан Весић толико уверен у своју надмоћ, па и незадовољство чланова и симпатизера Доста је било, зашто се плаше да организује изборе на Врачару? Нек престану да се крију иза сплетки, лажи и отетих мандата и нек на фер изборима покажу ту своју снагу и подршку. СНС се плаши не само Саше Радуловића и ДЈБ, плаши се и грађана Врачара и зато се појављују само у батинашким групама као у недељу на Каленићевој пијаци.

У прилогу фотографија на којој се виде Мрдић, Кланшчек и активиста СНС у расправи са Сашом Радуловићем.

Ознаке
ДЈБ Млади

ДЈБ Млади

Коментари

Кликни овде да поставиш коментар