Западна Србија Саопштењe

Прекинути трговину мандатима у Шапцу

Покрет „Доста је било“ најоштрије осуђује сваку врсту политичке трговине и недоследности, па тако и најновија збивања у нашем граду. Прелетање из странке у странку, куповина одборничких мандата, страначко запошљавање и непотизам су управо оно што изједа и разара наше друштво и институције. Сведоци смо тога у претходних четврт века.

sabac

Поделе на ове и оне, на наше и њихове, где данас јесу а сутра нису, где може и коза са вуком и вук са козом, заправо је циркус у коме „Доста је било“ не жели да учествује, јер наша намера није забава за лаковерне и преварене грађане, већ стварање услова за бољи живот.

Из тог разлога, ми смо отишли корак даље и захтевали да сви наши посланици и одборници потпишу свечане изјаве којим се обавезују на доследно поштовање принципа покрета. Међу најважнијим принципима на које су се одобрници и посланици обавезали су борба против партократије и партијског запошљавања, потпуна транспарентност обављања јавног посла и одбијање трговине мандатима.

Из тога разлога се гнушамо над сваким покушајем нарушавања изборне воље грађана и прекрајања исте. Стога, позивамо грађане да нам се придруже у борби против највећег зла савремене српске демократије – претварања изборних резултата у личну материјалну корист .

Доста је било.

Градски одбор покрета
Доста је било – Шабац

Ознаке

ДЈБ Млади

Коментариши

Кликни овде да поставиш коментар