Војводина Саопштењe

Апатин: Милиони динара због нерешеног проблема паса луталица

Прошло је тачно годину дана од обећања и локална власт на челу са СНС још увек није решила проблем паса луталица (напуштених паса), већ се и даље исплаћују одштете због уједа паса, а које грађане општине Апатин коштају неколико милиона динара годишње.

sns-saopstenje

Покрет Доста је било има програм за хуману контролу популације паса на локалном нивоу и спремни смо да га имплементирамо. Комисија коју је општинска власт оформирала очигледно је само маска за њихов нерад. Нудимо наш програм за регистрацију паса, стерилизацију, изградњу азила и организовање службе зоохигијене.

Сходно томе, данас смо председнику општине Апатин послали горе наведени програм, јер је у интересу свих грађана наше општине да се тај проблем реши.
Наше решење подржало је и неколико удружења која се баве заштитом животиња.

Програм можете прочитати на:

Humana kontrola populacije pasa na lokalnom nivou

Покрет Доста је било

Одбор у Апатину

Pas na kiši

Ознаке
ДЈБ Војводина

ДЈБ Војводина

1
Оставите коментар

avatar
2500
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Marina Mo Recent comment authors
најновији најстарији
Marina Mo
Гост
Marina Mo

Slati su brojni dopisi, ne samo na njega. Ovo je igra vecine lokalnih samouprava. Podrzana od strane promotera korupcije. Korupcija na angro. psi su zrtve lopova, kako u zemlji, tako i van nje. Molimo vas, pogledajte. https://koalicijazazivot.org/2016/12/04/beskrupulozno-profitiranje-na-psima-pod-velom-humanosti/

https://koalicijazazivot.org/category/korupcija-psi-corruption-dogs/

Tu je i cuvena lopovska Avenija MB i sve opstine koje sa njom saradjuju, https://koalicijazazivot.org/category/avenijamb/
Uprava veterine ne pokazuje interes za poboljsanjem, ni resenjem problema. Odgajivacnice su neregistrovane pri APR, stenad se prodaju mimo zakona, duga prica. A umesanih lopova milion.