Војводина Саопштењe

Зрењанин: Постаните оснивач странке Доста је било

Покрет “Доста је било – Саша Радуловић” позива све становнике Зрењанина и околине да дају свој потпис за оснивање политичке странке ‘’Доста је било’’.

Да би смо постали странка потребно је да скупимо 10.000 потписа из целе Србије. Потписе у Зрењанину скупљаћемо:

– субота, 14. јануар, канцеларија Доста је било Зрењанин, Пупинова 2, 8-13h
– понедељак, 16. јануар, канцеларија Доста је било Зрењанин, Пупинова 2, 15-19h

Покрет Доста је било – Саша Радуловић је прошле године ушао у републички парламент и у парламенте скоро свих већих општина као група грађана. Група грађана није правно лице, нема свој пиб, матични број, печат. Као организациони облик група грађана је постала је кочница даљем развоју нашег деловања. Из тог разлога покрет Доста је било ће прерасти у политичку странку. Наши циљеви остали су исти, да од Србије направимо место на којем се лепо и радо живи.

Направили смо кратак сиже нашег политичког деловања од уласка у зрењанински парламент који можете прочитати на линку – Покрет Доста је било мења Зрењанин.

На основу њега можете сами закључити да ли смо се понашали у складу са нашим принципима и обећањима које смо дали пре избора. Знамо да може боље. Скупили смо искуство и критички анализирали наш рад. Живимо у окружењу где нам је приступ медијима јако ограничен. Не постоје дебате о важним локалним темема о којима итекако имамо шта да кажемо.
Са друге стране власт бомбардујући саопштењима креира лажну слику стварности у којој живимо. Да би смо ово променили морамо да победимо на изборима. Али пре тога морамо да порастемо.

Прерастање у политичку странку је први корак. Придружите нам се у Пупиновој 2, Зрењанин у наведеним терминима и додатне информације можете и добити путем телефона 062 968 2945.

Општински одбор Доста је било у Зрењанину

Ознаке

ДЈБ Војводина

Коментариши

Кликни овде да поставиш коментар