VIDEO Гостовање Политика

Мирослава Миленовић у емисији Нецензурисано: Желимо промену система

Да ли су председнички избори нека врста референдума и да ли је могућа промена власти? О овоме су код Антонеле Рихе, у емисији „Нецензурисано“ на ТВ Шабац у недељу разговарали Мирослава Миленовић, будућа заменица председника странке „Доста је било“, Ђорђе Вукадиновић, посланик новоформиране групе „За спас Србије“ и Зоран Лутовац, председник Политичког савета ДС.

Мирослава Миленовић је истакла да је циљ покрета „Доста је било“ победа на изборима зарад промене система и спровођења неопходних реформи. Зато „Доста је било“ тражи ванредне парламентарне изборе.

– Александар Вучић је у великом проблему, рејтинг му је на око 30 одсто, распада му се коалиција и можемо сад да га победимо. Начет је са Вељом Илићем, јер није неко из опозиције прешао у позицију него обрнуто, из власти у опозицију, а кад брод тоне зна се ко први искаче. Стално одлаже рок кад ће објавити име кандидата не зато што зна, него зато што не зна шта да уради и које ће изборе расписати – рекла је Мирослава Миленовић у емисији „Нецензурисано“ код Антонеле Рихе на ТВ Шабац.

– Циљ покрета „Доста је било“ је промена система. Повукли смо црвене линије и ту никаквих компромиса неће бити. Не може да постоји буразерско-мафијашка економија, нема партијског запошљавања, транспарентност мора да буде на свим нивоима власти и управљања. Ако те црвене линије поштују кандидати и политичке партије, онда су они наши партнери за промену система, али коалиција неће бити – истакла је Миленовић у емисији.

ДЈБ Млади

ДЈБ Млади

Коментари

Кликни овде да поставиш коментар