Beograd

Aleksandar Stevanović sutra u Brankovoj 21

Potpredsednik stranke Dosta je bilo Aleksandar Stevanović, sutra 05. marta od 10 časova, razgovaraće sa građanima koji žele da podrže kandidaturu Saše Radulovića za Predsednika Srbije. Razgovor će se održati u prostorijama stranke u Brankovoj ulici broj 21.

Oznake
Aleksandar Stevanović

Aleksandar Stevanović

Diplomirani ekonomista i ekonomski konsultant poslednjih devet godina. U svom radu se naročito fokusira na mala i srednja preduzeća i snažno podržava izgradnju institucija, uspostavu funkcionalne tržišne privrede pod vladavinom prava uz minimalno državno mešanje i javnu potrošnju.

Po obrazovanju ekonomista sa dve master diplome iz Tranzicije i rekonstrukcije i Političke teorije i prakse demokratije.

Radio kao savetnik Ministra privrede, Unije poslodavaca Srbije, Udruženja malih i srednjih preduzeća i preduzetnika, Fonda za otvoreno društvo, Međunarodne organizacije rada, NALED-a, GIZ, HELP, USAID, Stalne konferencije gradova i opština, Fondacije Fridrih Nauman, ELDR, Ambasadora Države Izrael, Save the Children itd.

Komentari

Klikni ovde da postaviš komentar

  • Imam poverenje u ove ljude, znate li zašto? Zato što me nikada izneverili.Verujem u bolje sutra jer želim da radim, živim kao normalni ljudi od svog rada.Šta imam na drugoj strani, imamo Vučića koji je 90-tih pozivao u Rat, a sam se šepurio u Beogradu i ni on ni njegov brat nisu bili u Rat-u.Danas su Milioneri zajedno sa svojim kumom.Imamo Tomu Nikolića koji je takodje pozivao na rat.Danas je milioner , akademski gradjanin a nije položio ni jedan ispit.Sinove je udomio na Državne funkcije, ima dvorac u Bajčetinoj, vikendice nelegalno sagradjene a do juče je ležao na stiroporu jer je bio kivan na Demokrate zbog toga što su nas dovele dovde.Danas je Evropejac i nastavlja politiku koju je forsirao DS.Imamo Dačića odličnog studenta političkih nauka koji živi od slave tvrdokornih SPS-ovaca a svakoj se vlasti prikloni i čeka da drugi obavi prljav posao za njega.Imamo Zoranu Mihajlović, Sinišu Malog, Vesića koji su do juče uništavali državu sa DS-om a danas nastavljaju sa SNS-om ukazujući kako su oni jučerašnji sve upropastili.Imamo Šešelja četničkog vojvodu koji koristi to ime a da Ćetnici nikada nisu zagovarali ratove protiv Evrope.Četnici su ostaci Kraljeve vojske koja je pokušala sa pruži otpor fašizmu u odbrani svoje zemlje.Nisu izazivali rat sa Evropom.imamo Palmu koji podržava Dačića i Cecu.Birajte sami.

  • Ono što ne mogu da oprostim svim ovim političarima koji nas vode od kada sam ja rodjen do dana današnjeg jeste to što su nam zaokupili sadašnjost i budućnost teškim pričama i lopovlucima a u stvari su trebali da budu dobri domaćini koji brinu i svom narodi i da ono što ne žele sebi i svojoj deci ne žele ni svom narodu koji ih je glasao.Stvorili su jaz izmedju bogatih i siromašnih.Stvorili su različite aršine kojim mere dela bigatih i siromašnih.Stvorili su ljagu na bogatoj kulturnij baštini svog naroda, odvratili su Srbiju od svojih korena i tradicije, ulagujući ss nekim Evropskim principima življenja stvarajući kod svog naroda osećaj niže vrednosti.Dozvolili su pametnim, zdravim ljudima da odu iz zemlje.Napravili su od svog naroda neradnike koji zbog toga imaju osećaj manje vrednosti od drugih iako to nije realno tačno.Svašta je ovaj narod preživeo i ostajao je jači i jači.SVI OVI POLITIČARI PORED DJB I DVERI su bili na vlasti.Dakle Dveri nisu za Evropsku Uniju, a DJB jeate ali ne po svaku cenu.Ja sam za DJB, i dosta mi je svih ovih prethodnika.