Војводина Саопштењe

Прикупљање потписа у Беочину

Поштовани грађани Беочина,

као што вероватно већ имате информацију, на изборе за Председника Србије излазимо са нашим најјачим кандидатом и највећим борцем против режима Александра Вучића, Сашом Радуловићем.

Овом приликом вас обавештавамо да своје потписе подршке нашем председничком кандидату можете дати и у Новом Саду у просторијама покрета Доста је било на адреси Трг Републике 11 (угао Шумадијске и Трга Републике 11, код Рибље пијаце) у периоду од 04.03. – 13.03.2017. године у термину од 10 – 20h свакога дана у наведеном периоду.

Обавештавамо вас да мешатани удаљенијих места попут Грабова, Сусека, Свилоша, Баноштора, и Черевића, уколико имају проблем са превозом до Новог Сада, а желе да дају потпис подршке нашем кандидату могу да се јаве или пусте СМС на број телефона беочинског одбора 064-4614870 или да контактирају телефоном нашег кординатора Душана Јурковића на 060-1668850, како би им био организован превоз до Новог Сада и назад.

Вас и ваше пријатеље, симпатизере, родбину коју анимирате и позовете да дају свој глас за нашег кандидата са радошћу чекамо у просторијама ДОСТА ЈЕ БИЛО у Новом Саду, док наш одбор не буде имао своје просторије у Беочину.

Покрет Доста је било

Војводина

ДЈБ Војводина

Коментариши

Кликни овде да поставиш коментар