Vojvodina Saopštenje

Prikupljanje potpisa u Beočinu

Poštovani građani Beočina,

kao što verovatno već imate informaciju, na izbore za Predsednika Srbije izlazimo sa našim najjačim kandidatom i najvećim borcem protiv režima Aleksandra Vučića, Sašom Radulovićem.

Ovom prilikom vas obaveštavamo da svoje potpise podrške našem predsedničkom kandidatu možete dati i u Novom Sadu u prostorijama pokreta Dosta je bilo na adresi Trg Republike 11 (ugao Šumadijske i Trga Republike 11, kod Riblje pijace) u periodu od 04.03. – 13.03.2017. godine u terminu od 10 – 20h svakoga dana u navedenom periodu.

Obaveštavamo vas da mešatani udaljenijih mesta poput Grabova, Suseka, Sviloša, Banoštora, i Čerevića, ukoliko imaju problem sa prevozom do Novog Sada, a žele da daju potpis podrške našem kandidatu mogu da se jave ili puste SMS na broj telefona beočinskog odbora 064-4614870 ili da kontaktiraju telefonom našeg kordinatora Dušana Jurkovića na 060-1668850, kako bi im bio organizovan prevoz do Novog Sada i nazad.

Vas i vaše prijatelje, simpatizere, rodbinu koju animirate i pozovete da daju svoj glas za našeg kandidata sa radošću čekamo u prostorijama DOSTA JE BILO u Novom Sadu, dok naš odbor ne bude imao svoje prostorije u Beočinu.

Pokret Dosta je bilo

Vojvodina

DJB Vojvodina

Komentariši

Klikni ovde da postaviš komentar