Јужна Србија Политика Саопштењe

Саша Радуловић и Мирослава Миленовић обишли Владичин Хан, Врање, Лесковац и Прокупље

У кампањи за што већу излазност кандидат ДЈБ за председника Саша Радуловић и Мирослава Миленовић разговарали су данас преподне са грађанима Владичиног Хана и Врања.

– Избори су референдум за и против Вучића. Ми то нисмо тако бирали, али је због медијског мрака до тога дошло. Заиста није битно ко је кандидат с друге стране јер се људи изјашњавају против Вучића. Наш циљ на овим изборима је да подигнемо излазност, да што више људи гласа, како би спречили победу Вучића у првом кругу. Он тај други круг не може психички да поднесе и победив је. Гласајте за онога ко вам је најближи, ко вам улива највише поверења и изађите да гласате јер ти бираш, твоја земља или њихова држава – поручио је Саша Радуловић грађанима Врања који су дошли да потписом подрже његову кандидатуру.

Саша Радуловић и Мирослава Миленовић су у Лесковцу одржали конференцију за медије и разговарали са грађанима о изборима који су први корак за промену система. Потписи за подршку кандидатури прикупљаће се у Лесковцу и 10. марта у Млинској бб (ТЦ Градитељ).

Сутра, у четвртак, обилазак се наставља у Нишу. У 11 сати у просторијама на Тргу Павла Стојковића 12. Саша Радуловић и Мирослава Миленовић биће у Зајечару у 15 сати, Карађорђев венац 6 (локал Б1), а у 18 сати у Неготину, Трг Ђорђа Станојевића 3/1. Дођите да разговарамо, питајте све што вас занима.

ДЈБ Млади

Коментари

Кликни овде да поставиш коментар

  • Ovakve aktivnosti su preko potrebne, iako naporne i zahtevne, u situaciji potpunog autokratskog mraka. Radulović treba da “proizvede” bar još dva, tri, jaka i prepoznatljiva saradnika, koji će moći da postižu (njihova pojava) isti ili sličan efekat onom koji svojom pojavom postiže (ne mislim tu na nespornu lepotu) Radulović. Bilo bi i njemu lakše, a na terenu delotvornije, sa permanentnim radom i susretima sa gradjanima širom Srbije. A kada smo već kod toga, šta je procena, kada će biti prikupljen potreban broj potpisa i kada je planirana predaja Rik-u? I još nešto – da li je uradjeno nešto po pitanju eliminisanja kriminalaca sa prošlih izbora iz Rik-a,?

  • Интервју Саше Радуловића на радио Спутњику је кристално јасан, језгровит и ефектан, за пола сата направљен је златни пресек наше политичке стварности и актуелног тренутка. Остаје ми само да по ко зна који пут честитам Саши и његовом тиму на доследном ангажовању у демонтирању штетног система а свима осталим препоручујем да послушају, размисле, изађу и гласају.