Istočna Srbija Kampanja Politika

Radulović u Pirotu: Kad uvedemo red, Srbija će prodisati

Predsednički kandidat Dosta je bilo Saša Radulović izjavio je u Pirotu da nema razloga da Srbiji loše ide. Treba samo uvesti red i Srbija će prodisati.

“Ja kažem građanima, ako nećete da glasate za mene glasajte za nekog drugog kandidata protiv Vučića. Cilj nam je da dođemo do drugog kruga,  da ga pobedimo da bismo uopšte došli u priliku da promenimo sistem, da uvedemo red u Srbiju. Srbija je jedna lepa zemlja, nema razloga da nam ovako loše ide. Razlog je partokratija i loša vlast”, istakao je Radulović.

“Kad posle novih parlamentarnih izbora budemo imali novu vladu, imaćemo novu politiku. Ne primer, ukinućemo partijsko zapošljavanje, sulude subvencije stranim investitorima, smanjiti poreze i doprinose, uvesti univerzalnu socijalnu zaštitu, uvesti punu transparetnost i objaviti  svaki ugovor, da znamo gde je potrošen svaki dinar. Kad to uradite, kad uvedete red, Srbija će prodisati”, rekao je on u Pirotu.

Trećeg dana obilaska Srbije,  Radulović i pet poslanika razgovarali su  i sa stanovnicima Aleksinca, Bele Palanke, Babušnice, Dimitrovgrada, Kruševca i Zaječara.

I narodu je očigledno dosta Vučića: “Jedino ga nema još  na Sport klubu! Jedanaest programa, na svim programima on! Rernu ne možeš da otvoriš od njega!” rekao je jedan stanovnik Babušnice.

Predizbirni obilazak Srbije pod simboličnim nazivom “Krug za drugi krug” nastavnja se i danas. Planiran je obilazak Negotina, Kladova, Donjeg Milanovca, Majdanpeka i Bora. Sa predsedničkim kandidatom putuju i narodni poslanici Tatjana Macura, Ana Stevanović, Branka Stamenković, Aleksandar Stevanović i Ratko Jankov.

Dosta je bilo

Komentariši

Klikni ovde da postaviš komentar