Интервју Источна Србија Политика

Саша Радуловић у Зајечару: Ти бираш – твоја земља или Вучићева корумпирана партијска држава

Преносимо вам интервју председничког кандидата Саше Радуловића за зајечарски портал Zaječar Online.


У оквиру турнеје „Круг за други круг“ гост нашег студија био је председник покрета „Доста је било“ и кандидат за председника Србије Саша Радуловић.

Радуловић је у ексклузивном интервјуу за портал Zaječar Online изјавио да су предстојећи председнички избори референдум против Вучића и да је ушао у председничку трку у жељи да повећа излазност на изборима и ослаби противника.

Како каже, њихов главни посао је да грађане изведу на биралишта, а објаснио је и важност кандидатуре Луке Максимовића Белог.

„Битно је да људи изађу на ове изборе. Поменуо бих и важност кандидатуре Луке Максимовића Белог. Наиме, он анимира део бирачког тела који не би изашао на изборе да се није кандидовао. Постоје разне приче о расипању гласова. Нема расипања гласова, битно је да људи изађу на ове изборе“.

Озбиљно смо приступили овом послу. Наш циљ је да оно о чему ми говоримо дође до што више људи и да чују о том централном проблему, а то је партократија“, каже Радуловић.

Челник покрета „Доста је било“ прокоментарисао је и зашто, како каже, Вучић већ три године не сме да изађе на ТВ дуел са њим.

„Вучић не може да ме погледа у очи јер ме се боји. Испада да се сви у Србији боје Вучића, а он се боји мене. И ово је заиста истина, не зато што сам ја страшан човек, већ зато што сам видео, док сам био у Влади, како краде, где краде и не само он, већ сви око њега.

Главни разлог због којег постајемо „банана“ држава је неодговорна политичка елита која је подредила целу државу себи и својим интересима. Све што их интересује је моћ јер их она доводи до пара. Друштвени интерес не постоји, јер ниједну ствар не раде у друштвеном интересу“, наводи Радуловић.

Радуловић је истакао и то да је победа против Вучића на председничким изборима први корак ка промени система и поручио:

„Ти бираш, твоја земља или његова држава. Гласај за други круг. Гласај против Вучића“.

Погледајте цео интервју:

Коментари

Кликни овде да поставиш коментар

 • Evo prevare koju sprema korumpirana partijska država sa spiskom građana
  Ako po poslednjem popisu u Srbiji ima 7.186.862 stanovnika
  kako može pravo glasa na predsedničkim izborima da iznosi 6.724.172.
  To je možda milion glasača više nego u stvarnosti

 • Da ponovimo, ako nemamo nacionalne imamo lokalne medije.
  Ubedljivi, zainteresovani i iskreni SR pleni.
  Iz iskustva znam da su lokaln mediju gledani, slušani i čitljivi.
  Zanimljivo je da ih koriste oni koji merkaju za koga da glasaju. A upravo nam treba njihova izlaznost.
  Sve u svemu dobar potez.
  Radimo na tome da bude vrlo dobar i odličan.

 • Ljudi, evo danas je 20.3. mooim vas sirite informacije brzinom svetlosti da postoji mnogo informacija da ce izbori biti pokradeni od strane Vucica! Npr. Fakultet DIF, dobili su popunjene listice s njegovim imenom zaokruzene da se ti ubace! To je jedan od primera! Ljudi, nije sala, sirite dalje