Источна Србија Кампања Политика Саопштењe

Радуловић у Бору: Новца у Србији има, али се расипа на партијску машинерију власти

“Новца у Србији има само се троши на ствари које нису ни од какве користи за грађане, троши се на корумпирану партократску машинерију, која се одржава на власти уз помоћ наших пара”, рекао је у Бору председнички кандидат Доста је било Саша Радуловић.

Четвртог дана обиласка Србије, Радуловић  је са групом посланика посетио Зајечар, Неготин, Кладово, Доњи Милановац, Мајданпек и Бор. Његова главна порука је позив грађанима да изађу на биралишта јер је то начин да се на овим изборима дође до другог круга и победи Александар Вучић.

“Изађи на изборе и гласај, имаш довољно кандидата да изабереш онога ко је најбољи, не мораш да гласаш за мене, гласај за кандидата који је против Вучића. Само изађи и гласај”,

рекао је Радуловић у Неготину.

Грађани су Радуловићу скретали пажњу да међу народом влада страх и да су медији створили о њему лошу слику.

“О вама сам стеко лошу слику захвљујући штампи. Најискреније. Значи надрукали су ме….”  рекао му је један становник Мајданпека.

Управо о томе је Радуловић говорио у Кладову:

“У Србији је медијски мрак, други политичари не могу да дођу до изражаја, не могу ни да изнесу оно за шта се залажу. Блате се свакодневно по медијима. Кад  једног Дуду Ивковића, легенду српске кочарке, блате у медијима јер је подржао једног кандидата, шта да очекују остали. Људи мисле да су у опозицији сви лопови, да краду. Кад кажете за Вучића да краде, што је чињеница, онда то РТС неће да објави”,

рекао је Радуловић.

На трибини у Бору, председнички кандидат Доста је било истакао је да  главни проблем Србије није што нема пара, већ што се те паре троше на партијску машинерију странака које су на власти.

“Србија је једна лепа и богата земља. Када би се само домаћински  понашали и увели ред, било би новца за све. Не би било потребе да се било коме отимају пензије,било би новца  и за здравство и да смањимо порезе и доприносе јер то смањује сиву економију, имали би новца и за културу и за универзалну социјалну заштиту, за све потребе које имамо”,

рекао је Радуловић.

Обилазак Србије наставља се и данас одласком у Жагубицу, Петровац на Млави, Кучево, Голубац, Велико Градиште,  и Пожаревац.

Повезани текстови

Саша Радуловић на турнеји “Круг за други круг”
Радуловић са посланицима обилази југ Србије
Радуловић у Куршумлији: Ухватио сам Вучића да краде
Куршумлија: Грађани желе да гласају против Вучића
Саша Радуловић за РТВ Врање
Радуловић у Пироту: Кад уведемо ред, Србија ће продисати

Доста је било

Коментари

Кликни овде да поставиш коментар

  • Kako ćete vi smanjiti potrošnju državnog novca na političke partije? Oćete smanjiti broj ministara i njihovih sekretarica? Nisam za AV ali želim da čujem od Vas kako ćete rešiti smanjenje potrošnje državnog novca ako Vi pobedite?

  • Radikalno napredni kadrovi u Boru ostavljaju “razrušene” međuljudske odnose, uništene fabrike, a bilo je fabrike tekstila, obuće, fabrike za preradu bakra u viši stepen proizvodnje. Na čelu sa, sadašnjim naprednim i radikalnim preletačem od stranke do stranke i promenom boja kao kameleona uz zdušne podrške vlasti, Spaskovskovskim uništio je, nekada vodeće firme u SFRJ, RTB Bor, koji tavori uz pomoć budžeta države. Na suprot tome, informacije uveličavaju rezultate i profitabilnost proizvodnje bakra iz pera i pogotovu grla Spaskovskog, Prošle godine premijer, naivno rečeno, ukapirao je da ga klimoglavac, poltron i šlihter, čelnik RTB Bor neiskreno i beskrajno lagao. Zamerio mu smrtno, da bi sada to sve uz neurološku podršku ljudskih organa, zaboravio. Uvođenje u Boru neviđene torture i diktature, niko iz vlasti ne primećuje ili se prave da to ne vide i ne naslućuju, a Bor i RTB Bor idu ubrzanim korakom u ambis, za čije posledice, promućurnim se diže… i kosa. S druge strane vlasti otimaju penziju najodanijoj populaciji- penzionererima. Vreme je da i oni najzad glasaju za sebe, a ne za pogrešno odabranog lidera, koji im čini sve najgore, dovodi ih do gladi i bede u korist svog, i svojima, egoizam.