Кампања Политика Саопштењe Шумадија

Радуловић у Параћину: Вучић лаже да нема новца за пристојан живот грађана

Уколико грађани Србије изаберу Сашу Радуловића за председника, убрзо ће пасти влада патолошког лажова Александра Вучића и биће ванредни парламентарни избори на којима ће Доста је било победити.

„Укинућемо партијско запошљавање и вратити отете пензије пензионерима и плате здравственим и просветним радницима, војсци и полицији“, најавио је у Параћину председнички кандидат ДЈБ, након што је посетио Јагодину и Ћуприју.

Радуловић је нагласио да није тачно да у Србији нема новца за пристојан живот грађана. Истина је да се новац расипа на премијерову странку, партијско запошљавање и корупцију.

Србија је једна богата земља паметних и вредних људи. Грађани су сиромашни јер нам је државу појела корупција чији је центар у самом врху власти, како је то говорила хероина борбне против корупције покојна Верица Бараћ.

Зато Србију на овим изборима треба ослободити од корумпиране власти СНС и променити наопак систем тако да пристојни крену ка врху, узбрдо, а да лупежи иду низбрдо. Кад Саша Радуловић победи на изборима и Доста је било освоји власт, тај систем ћемо променити.

За победу на изборима кључна је излазност бирача. На председничким изборима нема расипања гласова и цензуса, као на парламентарним. Суштина је: што више људи изађе, то су веће шансе да имамо други круг. А у другом кругу Александар Вучић је готов.

Изађи и гласај! Ти бираш! ТВОЈА земља или ЊЕГОВА држава! Доста је било!

Доста је било

Доста је било

1
Оставите коментар

avatar
2500
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Otpisan Recent comment authors
најновији најстарији
Otpisan
Гост
Otpisan

Ovaj video ima samo 320 pregleda u ovom trenutku, a nije postavljen jutros:
https://www.youtube.com/watch?v=pvRnAqMKyNs
Postavite ga negde gde ce biti vidljiviji, promovisite ga. Ovo je slika i prilika, ovakvi jedu drzavu kao skakavci, pojeli bi i Svajcarsku za godinu dana!