Медији Политика Преносимо

ТВ станице највише о Вучићу, најмање о Радуловићу и Прелетачевићу

Преносимо вам резултате анализе заступљености председничких кандидата у домаћим медијима, које је објавила агенција „Клипинг“.


Агенција за праћење и анализу медија Клипинг објавила је резултате анализе заступљености председничких кандидата у електронским медијима за период од 13. до 19. марта. Иако је део седмице провео обављајући премијерске дужности у иностранству, Александар Вучић је и даље најзаступљенији у програмима електронских медија са 26,48% времена.

Анализом су обухваћене централне информативне емисије на каналима РТС1, ТВ Пинк, ТВ Б92, ТВ Прва, ТВ Хаппy, РТВ1 и ТВ Н1 у периоду од 13. до 19. марта. Медијски прилози о активностима премијера Вучића нису урачунати у његову предизборну кампању, већ су искључиво анализирани прилози у којима су се Вучић и остали председнички кандидати директно обраћали бирачима у контексту предстојећих избора.

[ezcol_1third][/ezcol_1third] [ezcol_1third][/ezcol_1third] [ezcol_1third_end][/ezcol_1third_end]

„Удео Александра Вучића у укупној минутажи знатно је опао у односу на период пре званичног проглашења кандидата, али је и даље најзаступљенији у електронским медијима, пре свега због медијске присутности на ТВ Пинк, ТВ Прва и ТВ Хаппy.

Остали кандидати су имали знатно мању заступљеност, пошто другопласирани Саша Јанковић има 9,97% времена, док се минутажа већине преосталих кандидата креће између 6% и 8,5%. Медији су најмање извештавали о предизборним активностима Саше Радуловића, који је добио 5,84% времена, као и Луке Максимовића, тј Љубише Прелетачевића Белог са 4,23% простора.“, изјавио је Илија Вучевић из Клипинга.

Извор: Агенција Клипинг

Доста је било

Доста је било

19
Оставите коментар

avatar
2500
10 Comment threads
9 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
16 Comment authors
MačorPBorislavŠumadinacKgVaske Recent comment authors
најновији најстарији
Đorđe
Гост
Đorđe

Ako neko od Vaših baka i djedova, koji stalno prati RTS i PINK hoće da izađe na izbore i samo mu je u glavi AV. Ukradite mu ličnu kartu nekako uoči izbora i vratite im nekako diskretno drugi dan kada prođu izbori. Dovoljno ćete učiniti, ako samo još vi izađete i glasate za bilo koga osim AV Dovoljno će biti od Vas za slobodu Srbije. Pređimo AV inteligentno, ne dozvolite da AV vas sve još 5. godina vara. Razbijte strah — GOTOV JE—-

marko
Гост
marko

Ako neko uradi ovako nešto, nije ništa bolji od Vučića. Protiv prevaranata se bori poštenjem a ne prevarom. Đorđe stidi se.

Aleksa
Гост
Aleksa

Napisao sam na nekoliko mesta, pa ću i ovde – pravac kod babe na ručak.
Sedni lepo, tiho objasni vrlo prostu stvar: ili Šeki/Aca ili ja. Baba, ovde mi nema života. Ja ću da odem preko, tuđu ženu ću da uzmem. Niti ćeš mene da vidiš, niti praunuka.

Sedneš sa majkom i ocem. Ej, detinjstvo mi je propalo, nisam imao biciklu, nisam jeo pravu čokoladu, ne znam da skijam jer nisam nikad bio na zimovanju. Zaj… više da mi krojite budućnost glasajući za iste! Detinjstvo mi propalo, mladost mi propala, sad sam svoj. Ili Srbija postaje normalna – ili ja nisam Srbin. Posle nema kukanje preko telefona, sine kad ce dodješ…

Za zastupljenost u medijima se ništa ne sekirajte. Može sve da bude u znaku SNS. Može Bar Rafeli da se slika samo sa SNS zastavicom. Ma može i na vrata da mi dođe – moj glas neće da dobiju.

Sad je prilika za restart. Nikad bolja opozicija nije bila. Niti je ikad bilo pokriveno ovoliko različitih ekoloških niša.
Dobijamo ga garantovano. Dosta je bilo, samo jako, sazrelo je, vredi se boriti. Glasaj za pravdu, hrabrost i poštenje. Samo bre nemoj za iste.

Marijana Petković
Гост
Marijana Petković

Aleksa – jedno veliko hvala 🙂

Dule
Гост
Dule

Bravo

Nikola NS
Гост
Nikola NS

To brate Aleksa. Bas tako. Svi po babu i dedu i eto ga.

SAMO JAKO
Гост
SAMO JAKO

zato #samojako

Borislav
Гост
Borislav

Kad je sin otvorio vrata i ono dvoje počelo: „mi smo iz Srpske napredne…..“, on im je odbrusio; „Idite i napredujete negde drugde….
To je to.

Nebojša Simin
Гост
Nebojša Simin

Ja sam deda (69). Moram da priznam da sam nagovorio moju decu, sinove i snaje (unuci su mi još nedorasli) da glasaju za Sašu.

Marjan
Гост
Marjan

Ako je skracenica za Aleksandar Vucic AV. To neznaci da smo svi mi dzukele. Dosta je bilo, Samo jako.

Marjan
Гост
Marjan

Ja neznam kako ce njegove pristalice na tim pedizbornim mitinzima bodriti svog vrhovnog vodju. Predugo je to aleksandar vucic, aleksandar vucis mozda to skrate pa ce biti AV,AV,AV,AV hahahahahahaha

Sale
Гост
Sale

Jasan pokazatelj ko je prava opozicija. Vučić se boji za svoju vlast, boji se od svih samo od nekih malo više. Radulović je jedini opozicioni kandidat koji ima jasan program i želju da se zaustavi privredni kriminal i kazne odgovorni. Jedini koji planira da uvede zakon o poreklu imovine. Jedini koji ima želju da se ispitaju sporne privatizacije i sumnjivi transferi novca sa of-šor kompanija. Pritom ima odlične kadrove koji se razumeju u te stvari. To ga čini noćnom morom za Vučića i ekipu. Zato je njima draže da pobedi bilo ko drugi nego Radulović. Ne bi me čudilo da na kraju, kad vide da ne mogu da pobede, krenu tajno da podržavaju nekog opozicionog kandidata koji im je najmanje nepovoljan, na primer, daju mu prostor u medijima. Pretpostavljam da su to Beli (zbog svog neiskustva) i Janković (zbog bliskih veza sa DS-om koji je ogrezao u iste prljave aktivnosti kao i SNS).

ovozemaljka
Гост
ovozemaljka

Još kad bi se narod organizovao da nekako prati odlazak tih kutija od biračkih mesta do RIK-a….i snimao sve, pa čik neka se zaustavljaju koje-gde i zadržavaju se…a možda već od danas da prate 24 h ko i šta unosi u RIK… Žao mi je, ne verujem im, jer i nemam razloga da im verujem.

Mačor
Гост
Mačor

Ko još može da veruje ovoj antinarodnoj Vladi i AV, kad su nas od, iovako siromašnih gradjana, pokrali dodatno, i doterali do ivice ponora!

Vaske
Гост
Vaske

Olupace im se te procene i prognoze o glavu ko onomad Hilari Klinton… Isto tako su sve vreme otpisivali i podsmevali se Trampu… sto se gore ponasaju to im je kraj blizi.

Mačor
Гост
Mačor

Eh da ovaj narod, gradjani birači, imaju malo savesti, više nego obićno, da nemaju strah i da misle više o sebi i svojoj deci, kao na primer, američki gradjani, da nateraju kandidate da se javno sučeljavaju pred gradjanima, nebi se ni AV, ni drugi „favoriti“ tako ponašali!?

ŠumadinacKg
Гост
ŠumadinacKg

Marko, ti se bori pošteno a on neka krade i vara pa ćeš pobediti za 100 godina a možda ni tad

P
Гост
P

Uvlakači koji su se uvlačili Miloševiću, uvlačili su se Tadiću pa se sad uvlače Vučiću. To su ljudi kojima je uvek samo njihov lični interes važan, pa su sa svakom vlasti. Lek protiv njih su samo jake instutucije u kojima je ljude teško korumpirati. Zato se boje Radulovića, pa je među poslednjima po zastupljenosti u medijima. On zagovara jake institucije.

Mačor
Гост
Mačor

Ima i medju nama poneki AV, AV, koji misli samo naprevare…