Kampanja Politika Saopštenje Šumadija

Građani Novog Pazara na pojavu Radulovića u njihovom gradu: “Ovoga ćemo da glasamo!”

Predsednički kandidat Dosta je bilo Saša Radulović prošetao se po sunčanom danu glavnom ulicom Novog Pazara, delio stanovnicima novine DJB, rukovao se sa njima, nailazeći na izuzetno srdačan prijem.

“Ovoga Radulovića ćemo mi da glasamo! On će da pobedi Vučića!”
“Ajde, pa da razbijete ove idiote!”
“Imaš ti ovde uporište, imaš!”
“Glasaćemo te, imaš našu podršku, samo pametno!”

Ovo su građani Novog Pazara govorili Raduloviću. On im je rekao da mu je drago što vidi toliku motivaciju da se glasa protiv Vučića, a na pitanje novinara zašto bi trebalo glasati za njega, odgovorio je:

“Zato što sam najbolji kandidat da pobedi Vučića i da uvede red u državu. Svi se boje njega, on se boji mene zato što sam ga uhvatio kako krade i ne može da me pogleda u oči. Imam veliko iskustvo, znam o čemu govorim, program koji nudimo utemeljen je na analizama. Moguće je lepo živeti u svakom delu Srbije, potrebno je samo uvesti red. Ja znam kako to da uradim”, rekao je Radulović.

Dosta je bilo

Komentari

Klikni ovde da postaviš komentar

  • Lepo. Novi Pazar izgleda kao živ grad. Meni se cini, da je najneposredniji i najsrdacniji odnos sa gradjanima Sasa doživeo u Beogradu.

  • Kad im se skinu djavolji roscici i rep koji su im decenijama docrtavali nasi vajni politicari vidite normalne i lepe ljude…

  • To je vrlo gostojlubiv i vredan narod. Imam vrlo lepa iskustva iz tog grada, trebali ste obavezno da probate mantije.
    Ljubaznost na nivou.