Кампања Саопштењe

Ко је Саша Радуловић? И зашто Вучић не сме да га погледа у очи?

Рођен је 1965. године. Одрастао у Сарајеву где је завршио основну и средњу школу и факултет. Отац Будимир, рођен у општини Дечани, Косово и Метохија, лекар, завршио Медицински факултет у Београду, пуковник и начелник санитета Сарајевске Армијске области. Мајка Даница, рођена у општини Бихаћ, економиста, завршила Економски факултет у Београду.

Завршио је средњу музичку школу, на инструментима виолина, клавир и гитара. Војни рок је одслужио 1984/85. у Словенији. Дипломирао је на Електротехничком факултет у Сарајеву 1989. године, смер аутоматика и електроника. Одмах након тога добио је посао у Сименсу у Немачкој где је радио на нуклеарним електранама. Каријеру је 1993. наставио у Канади и САД где је оснивао и водио компаније од гараже до преко 150 запослених. Био је активни учесник бума Силицијумске долине. У Србију се вратио 2005. године заједно са породицом како би деца обновила српски језик.

Српском привредом се бави од 2006. Стекао је лиценцу стечајног управника и портфолио менаџера, стручњака за хартије од вредности. Са Верицом Бараћ и Мирославом Миленовић борио се против корупције и радио на случајевима 24 пљачкашке приватизације. У стечајним поступцима спашавао имовину државе од лупежа. Био је финансијски експерт тужилаштва за стечај и берзу, држао тренинге за тужиоце и полицијске инспекторе за привредни криминал. Пет месеци био је министар привреде у Влади Србије и за то време спречио пљачку Александра и Андреја Вучића, Синише Малог, Млађана Динкића, који су наставили тамо где је Тадићева власт стала.

Уверио се да је Александар Вучић центар корупције, изашао из Владе и са сарадницима основао покрет “Доста је било” чији је циљ да победи и уведе систем, правну државу јаких институција и слободних медија, заустави партијско запошљавање, уведе транспарентност и чисте рачуне. После само три године, сопственим снагама, нападан од свих, покрет је на изборима 2016. освојио 227.626 гласова и постао најјача опозициона парламентарна странка.

У Скупштини се најснажније супротставио партијском запошљавању, борио се против пљачкашких закона, против субвенција страним фирмама у којима наши радници раде за минималац, за враћање неуставно отетих пензија и плата. Поднео је бројне уставне иницијативе и кривичне пријаве против Александра Вучића.

Саша Радуловић је доказано највећи борац против режима Александра Вучића и партократије која убија Србију. Вучић већ три године не сме да изађе на ТВ дуел са Сашом Радуловићем јер зна да би након само једног дуела био готов. Ако Александар Вучић некога не сме да погледа у очи, онда је то Саша Радуловић. Спречио га је у пљачки тада, спречиће га у пљачки и сада.

Победа против Александра Вучића на председничким изборима је први корак ка промени система. Ти бираш – твоја земља или његова држава. Гласај за други круг. Гласај против Вучића. Да децу и унуке не гледамо преко Скајпа.

Доста је било

Доста је било

Коментари

Кликни овде да поставиш коментар

  • Obratite se vise socijalistima koji ne mogu da smisle Dacica, kao i ljude podsetite kako su zgazili Tomu Nikolica i kako se u mikrorganizam pretvorio Vuk Draskovic, unistivsti i casnost ( marta, Ibarske magistrale, SPOa koji je ugasio, ….. Apelujte na Vojsku i Policiju da ih ne bude sramota sto ih predvode oni kojih se stide….da rade casno zanimanje u svim vremenima……Obratite se i vi mladima, nije Beli dovoljan…..NE SME DA SE GUBI NI JEDAN DAN, NI DA LICI NA PROSLI,….podsetite penzionere na slicnost otimanja imovine iz proslih vremena , koje se sad ponavlja…..Svaki dan je vazan….NE PONAVLJAJTE SE….SRECNO…

  • Делим мишљење Мирослава Трифуновића.
    Обраћајте се свакога дана различитим групацијама становништва:
    Младима, пензионерима, жртвама пљачкашких приватизација, трудницама/породиљама, пољопривредницима, просветарима, здравственим радницима…
    Изнесите конкретан план за сваку категорију становништва.
    Иако су ово председнички, ви се поставите као да су уједно и парламентарни избори, јер ако Вучић падне сада, ови потоњи избори су питање седмице/месеца.