Kampanja Saopštenje

Ko je Saša Radulović? I zašto Vučić ne sme da ga pogleda u oči?

Rođen je 1965. godine. Odrastao u Sarajevu gde je završio osnovnu i srednju školu i fakultet. Otac Budimir, rođen u opštini Dečani, Kosovo i Metohija, lekar, završio Medicinski fakultet u Beogradu, pukovnik i načelnik saniteta Sarajevske Armijske oblasti. Majka Danica, rođena u opštini Bihać, ekonomista, završila Ekonomski fakultet u Beogradu.

Završio je srednju muzičku školu, na instrumentima violina, klavir i gitara. Vojni rok je odslužio 1984/85. u Sloveniji. Diplomirao je na Elektrotehničkom fakultet u Sarajevu 1989. godine, smer automatika i elektronika. Odmah nakon toga dobio je posao u Simensu u Nemačkoj gde je radio na nuklearnim elektranama. Karijeru je 1993. nastavio u Kanadi i SAD gde je osnivao i vodio kompanije od garaže do preko 150 zaposlenih. Bio je aktivni učesnik buma Silicijumske doline. U Srbiju se vratio 2005. godine zajedno sa porodicom kako bi deca obnovila srpski jezik.

Srpskom privredom se bavi od 2006. Stekao je licencu stečajnog upravnika i portfolio menadžera, stručnjaka za hartije od vrednosti. Sa Vericom Barać i Miroslavom Milenović borio se protiv korupcije i radio na slučajevima 24 pljačkaške privatizacije. U stečajnim postupcima spašavao imovinu države od lupeža. Bio je finansijski ekspert tužilaštva za stečaj i berzu, držao treninge za tužioce i policijske inspektore za privredni kriminal. Pet meseci bio je ministar privrede u Vladi Srbije i za to vreme sprečio pljačku Aleksandra i Andreja Vučića, Siniše Malog, Mlađana Dinkića, koji su nastavili tamo gde je Tadićeva vlast stala.

Uverio se da je Aleksandar Vučić centar korupcije, izašao iz Vlade i sa saradnicima osnovao pokret “Dosta je bilo” čiji je cilj da pobedi i uvede sistem, pravnu državu jakih institucija i slobodnih medija, zaustavi partijsko zapošljavanje, uvede transparentnost i čiste račune. Posle samo tri godine, sopstvenim snagama, napadan od svih, pokret je na izborima 2016. osvojio 227.626 glasova i postao najjača opoziciona parlamentarna stranka.

U Skupštini se najsnažnije suprotstavio partijskom zapošljavanju, borio se protiv pljačkaških zakona, protiv subvencija stranim firmama u kojima naši radnici rade za minimalac, za vraćanje neustavno otetih penzija i plata. Podneo je brojne ustavne inicijative i krivične prijave protiv Aleksandra Vučića.

Saša Radulović je dokazano najveći borac protiv režima Aleksandra Vučića i partokratije koja ubija Srbiju. Vučić već tri godine ne sme da izađe na TV duel sa Sašom Radulovićem jer zna da bi nakon samo jednog duela bio gotov. Ako Aleksandar Vučić nekoga ne sme da pogleda u oči, onda je to Saša Radulović. Sprečio ga je u pljački tada, sprečiće ga u pljački i sada.

Pobeda protiv Aleksandra Vučića na predsedničkim izborima je prvi korak ka promeni sistema. Ti biraš – tvoja zemlja ili njegova država. Glasaj za drugi krug. Glasaj protiv Vučića. Da decu i unuke ne gledamo preko Skajpa.

Dosta je bilo

Komentari

Klikni ovde da postaviš komentar

  • Obratite se vise socijalistima koji ne mogu da smisle Dacica, kao i ljude podsetite kako su zgazili Tomu Nikolica i kako se u mikrorganizam pretvorio Vuk Draskovic, unistivsti i casnost ( marta, Ibarske magistrale, SPOa koji je ugasio, ….. Apelujte na Vojsku i Policiju da ih ne bude sramota sto ih predvode oni kojih se stide….da rade casno zanimanje u svim vremenima……Obratite se i vi mladima, nije Beli dovoljan…..NE SME DA SE GUBI NI JEDAN DAN, NI DA LICI NA PROSLI,….podsetite penzionere na slicnost otimanja imovine iz proslih vremena , koje se sad ponavlja…..Svaki dan je vazan….NE PONAVLJAJTE SE….SRECNO…

  • Delim mišljenje Miroslava Trifunovića.
    Obraćajte se svakoga dana različitim grupacijama stanovništva:
    Mladima, penzionerima, žrtvama pljačkaških privatizacija, trudnicama/porodiljama, poljoprivrednicima, prosvetarima, zdravstvenim radnicima…
    Iznesite konkretan plan za svaku kategoriju stanovništva.
    Iako su ovo predsednički, vi se postavite kao da su ujedno i parlamentarni izbori, jer ako Vučić padne sada, ovi potonji izbori su pitanje sedmice/meseca.