Политика Пољопривреда Саопштењe Шумадија

Радуловић у Рашкој: Направићемо задругу у свакој општини

Председнички кандидат ДЈБ је обишао Рашку где је највише говорио о томе како ћемо у Србију вратити задругарство и направити задругу у свакој општини, а у Новом Пазару је рекао да „неспособна партократија у региону диже тензије како би сакрила да нема решења за стварне, животне проблеме грађана“.

Саша Радуловић позвао је све грађане да изађу на биралишта и да гласају, да не верују у приче како су сви политичари исти.

„Нисмо сви исти. Ја нисам исти. Ја стојим иза сваке речи коју изговорим и све оно што кажем ја ћу и урадити“, рекао је Радуловић.

Доста је било

Коментари

Кликни овде да поставиш коментар

  • drugi video nesto ne radi. Inace, vraca mi se vera, intersanti su mi prilozi iz gradova. Spontanost je najbitnija stvar, produkcija je tu da slika i ton budu u redu, ali ne preko toga.

    Spotovi iz gradova, bolji su od bilo kojeg reziranogg izbornog spota. Katkad smo bili dosadni u nastupu, i dosta smo zbunjivali ljude, sad je pozicija kristalno jasna, i mislim ispravna. Kao sto rekoh, vraca mi se vera u DJB

    • Drago mi je da vam se vraća vera u pokret a slažem se sa vama oko spontanosti i važnosti ove ture po Srbiji. Deluje baš dobro i pozitivno. Nadamo se svi da ćemo i to osetiti na izborima i da će Srbija konačno prodisati.

  • Narod je digao glavu i izaci ce na izbore . Mnogo znaci i ova tura po Srbiji , treba upoznati i videti narod. Narod je dobar . Sledece sto treba uraditi je zastititi svaki glas , ne dozvoliti kradju glasova .

  • Na koji kontakt mogu da Vam se obratim? Zeleo bih, ako dozvoljavate, da iznesem odredjene sugestije. Sa razlogom – ne javno. Iza videa u ovom clanku krije se dosta neiskoriscenih tema.

  • Pokusao sam sa kontaktom preko datog linka. Nesto ne ide, vereovatno postoji limit u broju karaktera poruke. Poslao sam direktno sa svog mejla ali kako da znam da ste primili, nisam dobio potvrdu? Zbilja mislim da ima dodatnog prostora za veci procenat glasaca, steta je ne iskoristiti. Kako da budem siguran da je mejl stigao da odrediste?
    Hvala.