Политика Саопштењe Шумадија

Радуловић у Краљеву: Радницима повезати радни стаж и исплатити заостале зараде

Радуловић са посланицима и одборницима ДЈБ већ другу недељу обилази Србију. У суретима са грађанима гвори о томе шта је до сада радио и како жели да промени Србију, све оно што грађани због тоталног медијског мрака немају прилике да чују.

„Радници нису криви за неспособне партијске кадрове које је Вучић поставио да воде друштвена предузећа. Предлагао сам 2014. године, и то би до данас било завршено, да се радницима повеже стаж и исплате заостале зараде, а држава да чека на стечај или приватизацију“, рекао је Радуловић у Краљеву.

Он је подсетио да је као министар привреде припремио законе о стечају и приватизацији који би све то осигурали, одвојио средства у буџету, али је на крају био заустављен.

„Закони би прошли, радницима би стаж био повезан а заостале зараде исплаћене, да све то Вучић није зауставио како би дао новац страним инвеститорима и вратио се на пропалу економску политику Млађана Динкића“, рекао је Радуловић.

Саша Радуловић позвао је све грађане да изађу на биралишта и да гласају, да не верују у приче како су сви политичари исти.

„Нисмо сви исти. Ја нисам исти. Ја стојим иза сваке речи коју изговорим и све оно што кажем ја ћу и урадити“, рекао је Радуловић.

Доста је било

Доста је било

Коментари

Кликни овде да поставиш коментар

  • Radule,za mene si ti kralj!! Bezi iz te buvare, ti treba da si u Kaliforniji kao direktor Gugla, SAMO GUBIS VREME. Taj narod te ne zasluzuje. Pola od ovih sto ti pruzaju ruku na ulici cete zajebati, opet ce glasati vucica i seselja. ?

  • Janko, misllim da nisi u pravu, Na proslim izborima animirao sam 12 dvanaest glasaca u malom mestu.Broj i nije nesto ali ako bi bar deset posto nas uradili isto ,matematika bi pokazala rezultat…