Politika Saopštenje Šumadija

Radulović u Kraljevu: Radnicima povezati radni staž i isplatiti zaostale zarade

Radulović sa poslanicima i odbornicima DJB već drugu nedelju obilazi Srbiju. U suretima sa građanima gvori o tome šta je do sada radio i kako želi da promeni Srbiju, sve ono što građani zbog totalnog medijskog mraka nemaju prilike da čuju.

„Radnici nisu krivi za nesposobne partijske kadrove koje je Vučić postavio da vode društvena preduzeća. Predlagao sam 2014. godine, i to bi do danas bilo završeno, da se radnicima poveže staž i isplate zaostale zarade, a država da čeka na stečaj ili privatizaciju“, rekao je Radulović u Kraljevu.

On je podsetio da je kao ministar privrede pripremio zakone o stečaju i privatizaciji koji bi sve to osigurali, odvojio sredstva u budžetu, ali je na kraju bio zaustavljen.

„Zakoni bi prošli, radnicima bi staž bio povezan a zaostale zarade isplaćene, da sve to Vučić nije zaustavio kako bi dao novac stranim investitorima i vratio se na propalu ekonomsku politiku Mlađana Dinkića“, rekao je Radulović.

Saša Radulović pozvao je sve građane da izađu na birališta i da glasaju, da ne veruju u priče kako su svi političari isti.

„Nismo svi isti. Ja nisam isti. Ja stojim iza svake reči koju izgovorim i sve ono što kažem ja ću i uraditi“, rekao je Radulović.

Dosta je bilo

Komentari

Klikni ovde da postaviš komentar

  • Radule,za mene si ti kralj!! Bezi iz te buvare, ti treba da si u Kaliforniji kao direktor Gugla, SAMO GUBIS VREME. Taj narod te ne zasluzuje. Pola od ovih sto ti pruzaju ruku na ulici cete zajebati, opet ce glasati vucica i seselja. ?

  • Janko, misllim da nisi u pravu, Na proslim izborima animirao sam 12 dvanaest glasaca u malom mestu.Broj i nije nesto ali ako bi bar deset posto nas uradili isto ,matematika bi pokazala rezultat…