Кампања

Породица Апстиненовић – цртана серија која ће вас насмејати

У оквиру кампање „Нестао гласач“, наш тим за маркетинг и комуникације покренуо је цртану серију која има за циљ да анимира младе апстиненте и мотивише их да изађу на изборе.

Ова серија кроз симпатичне карактере породице коју смо симболично назвали породица Апстиненовић, бави се темом незаинтересованости за политичку ситуацију међу грађанима свих старосних доба. Тако смо дошли до приче о породици у којој ниједан од чланова не гласа већ годинама, осим баке Апстиненовић која једина од увек редовно гласа.

На овај начин скрећемо пажњу на парадоксалну ситуацију у нашој земљи у којој знатно старије гласачко тело својим редовним изласком на изборе заправо утиче на судбину младих људи који због незаинтересованости одлуке о својој будућности несвесно препуштају најстаријим грађанима који су највећим делом проживели своје животе.

На нашем YouTube каналу и Facebook страници погледајте епизоде цртаног серијала „Породица Апстиненовић“ чији чланови у различитим животним ситуацијама на трагикомичан начин постају свесни последица неизласка на изборе.

Епизода 1

Доста је било

Коментари

Кликни овде да поставиш коментар