Кампања Политика

Радуловић у Горњем Милановцу: Вучић се понаша као последња кукавица

– Вучић никоме не сме да изађе на тв дуел, понаша се као последња кукавица, обмањује грађане како стално излази посланицима на дуел, а у ствари, за све ово време, појавио се једном у Скупштини, да одговара посланицима и то је наместио да му мале посланичке групе, које су део владајуће коалиције, постављају “питања”. Рецимо, Палма га пита: “Председниче владе, да ли вам је тешко док спашавате Србију!” – то је тај ниво цинизма.

Ово је у разговору са локалним медијима у Горњем Милановцу изјавио председнички кандидат “Доста је било”, Саша Радуловић. Он је са групом посланика у којој су Душан Павловић, Александар Стевановић, Бранка Стаменковић, Татјана Мацура, Ана Стевановић, као и потпредседница Мирослава Миленовић, обилази Србију у кампањи симболично названој “Круг за други круг” позивајући грађане на што већу излазност. Она ће довести до другог круга председничких избора и до пада Вучића са власти.  

– Страх је код њега очигледно велики. Зато је направио кратку кампању, а други круг заказао на Ускрс. Без обзира на све ово, грађани на овим изборима имају прилику да му дају отказ. Након тога Србија ће продисати – рекао је Радуловић.

Он је истакао да ће, ко год буде трчао најбољу трку и уђе у други круг, добити подршку ДЈБ.

– Мислим да ћу то бити ја. Има нас најмање у медијима, приказују нас као да имамо ниску подршку. То једноставно није тачно, ја то видим сваки дан у разговору са грађанима на улицама. Подршка нам расте, на друштвеним мрежама такође, обилазимо целу Србију и  мислим да су моје шансе да уђем у други круг најјаче – рекао је Радуловић.

– Људима који мисле да се ништа не може променити и да су сви политичари исти Радуловић наглашава да нису сви исти, и подсећа да је већ раније био на власти и имао прилику да располаже државним новцем, коју ни једног тренутка није злоупотребио. Наглашава да држи дату реч, и да ће све што каже и спровести у дело. Позива грађане да изађу и гласају против Вучића.

ТИ бираш: ТВОЈА земља или ЊЕГОВА држава. Доста је било!

Доста је било

Коментар

Кликни овде да поставиш коментар

  • Pogledajte snimak predstavljanja 4 kandidata na RTS1 kada se pri kraju emisije u levom donjem uglu ekrana prenosio i deo emesije RTV sa Vučićem. Kakva je to svinjarija RTS-a???