Kampanja Politika

Radulović u Gornjem Milanovcu: Vučić se ponaša kao poslednja kukavica

– Vučić nikome ne sme da izađe na tv duel, ponaša se kao poslednja kukavica, obmanjuje građane kako stalno izlazi poslanicima na duel, a u stvari, za sve ovo vreme, pojavio se jednom u Skupštini, da odgovara poslanicima i to je namestio da mu male poslaničke grupe, koje su deo vladajuće koalicije, postavljaju “pitanja”. Recimo, Palma ga pita: “Predsedniče vlade, da li vam je teško dok spašavate Srbiju!” – to je taj nivo cinizma.

Ovo je u razgovoru sa lokalnim medijima u Gornjem Milanovcu izjavio predsednički kandidat “Dosta je bilo”, Saša Radulović. On je sa grupom poslanika u kojoj su Dušan Pavlović, Aleksandar Stevanović, Branka Stamenković, Tatjana Macura, Ana Stevanović, kao i potpredsednica Miroslava Milenović, obilazi Srbiju u kampanji simbolično nazvanoj “Krug za drugi krug” pozivajući građane na što veću izlaznost. Ona će dovesti do drugog kruga predsedničkih izbora i do pada Vučića sa vlasti.  

– Strah je kod njega očigledno veliki. Zato je napravio kratku kampanju, a drugi krug zakazao na Uskrs. Bez obzira na sve ovo, građani na ovim izborima imaju priliku da mu daju otkaz. Nakon toga Srbija će prodisati – rekao je Radulović.

On je istakao da će, ko god bude trčao najbolju trku i uđe u drugi krug, dobiti podršku DJB.

– Mislim da ću to biti ja. Ima nas najmanje u medijima, prikazuju nas kao da imamo nisku podršku. To jednostavno nije tačno, ja to vidim svaki dan u razgovoru sa građanima na ulicama. Podrška nam raste, na društvenim mrežama takođe, obilazimo celu Srbiju i  mislim da su moje šanse da uđem u drugi krug najjače – rekao je Radulović.

– Ljudima koji misle da se ništa ne može promeniti i da su svi političari isti Radulović naglašava da nisu svi isti, i podseća da je već ranije bio na vlasti i imao priliku da raspolaže državnim novcem, koju ni jednog trenutka nije zloupotrebio. Naglašava da drži datu reč, i da će sve što kaže i sprovesti u delo. Poziva građane da izađu i glasaju protiv Vučića.

TI biraš: TVOJA zemlja ili NJEGOVA država. Dosta je bilo!

Dosta je bilo

Komentar

Klikni ovde da postaviš komentar

  • Pogledajte snimak predstavljanja 4 kandidata na RTS1 kada se pri kraju emisije u levom donjem uglu ekrana prenosio i deo emesije RTV sa Vučićem. Kakva je to svinjarija RTS-a???