Западна Србија Политика Саопштењe

Радуловић у Прибоју: Вучић вас је слагао за ФАП

„Нигде Вучић није увео ред. Слагао вас је за ФАП, као што је слагао и за Икарбус, Петрохемију, Прву Петолетку, РТБ Бор, Србијагас и све друго. Не само да није увео ред него је мене спречио да то урадим 2014. године због чега сам поднео оставку“, рекао је грађанима Прибоја Саша Радуловић, председнички кандидат Доста је било.

Саша Радуловић позвао је све грађане да изађу на биралишта и да гласају, да не верују у приче како су сви политичари исти.

„Нисмо сви исти. Ја нисам исти. Ја стојим иза сваке речи коју изговорим и све оно што кажем ја ћу и урадити“, рекао је Радуловић.

На овим изборима, ТИ бираш: ТВОЈА земља или ЊЕГОВА држава. Доста је било!

Саша Радуловић

Рођен 1965. године. Одрастао у Сарајеву где завршио основну и средњу школу и Електротехнички факултет 1989. године, смер аутоматика и електроника. Након дипломирања добио је посао у Сименсу у Немачкој где је радио на нуклеарним електранама. Каријеру је 1993. наставио у Канади и САД где је био је активни учесник бума Силицијумске долине. У Србију се вратио 2005. године.

Са Верицом Бараћ и Мирославом Миленовић борио се против корупције и радио на случајевима 24 пљачкашке приватизације. Био је финансијски експерт тужилаштва за стечај и берзу, држао тренинге за тужиоце и полицијске инспекторе за привредни криминал. Пет месеци био је министар привреде у Влади Србије и за то време спречио пљачку браћеВучић, Синише Малог, Млађана Динкића, који су наставили тамо где је Тадићева власт стала.

Уверио се да је Александар Вучић центар корупције, изашао из Владе и са сарадницима основао покрет “Доста је било” чији је циљ да победи и уведе систем, правну државу јаких институција и слободних медија, заустави партијско запошљавање, уведе транспарентност и чисте рачуне.

Саша Радуловић је доказано највећи борац против режима Александра Вучића и партократије која убија Србију. Ако Александар Вучић некога не сме да погледа у очи, онда је то Саша Радуловић. Спречио га је у пљачки тада, спречиће га у пљачки и сада.

Коментари

Кликни овде да поставиш коментар

  • Одлични одговори Таличног!
    Какав би то председник био! А тек председник владе!
    Дајте људи да он победи Вучића! Дајем глас за Таличног.
    Поздрав свима 🙂

    • Radulovic odlican kao i uvek! Sad kad ste spomenuli “Talicni” stvarno potseca malo na lik Talicnog Toma, simpaticno. Talicni Tom protiv Vucicevih Daltona ha ha….