Интервју Кампања Политика

Радуловић за Глас Западне Србије: За победу против Вучића неопходна велика излазност

Преносимо вам интервју Саше Радуловића за портал Глас Западне Србије.


Нова Варош/Пријепоље – Кандидат за председника Србије покрета “Доста је било” Саша Радуловић, у оквиру турнеје “Круг за други круг” посетио је Нову Варош и Пријепоље и разговарао са грађанима ове две општине. Он је том приликом казао да су председнички избори једна врста референдума против политике Александра Вучића као што су то били 5. октобра против Слободана Милошевића и додао да пример Нове Вароши где је свргнут СНС са власти треба очекивати у целој Србији.

Током посете Новој Вароши Саша Радуловић је прошетао централног градском улицом где је разговарао са грађанима. Он је том приликом указао на значај предстојећих избора истичући да је јако важно да излозност буде што већа, како би се умањиле шансе да Александар Вучић победи у првом кругу, а Нову Варош навео као пример погубне политике Српске напредне странке која је доживела крах и послата у опозицију, наглашавајући да такав пример треба да очекивати и у другим општина широм Србије.

– Ја мислим да ћу ући у други круг, ако грађани изађу у довољном броју, излазност је велики пшроблем и она нам треба у што већем броју да би дошло до другог круга.Онда је он у другом кругу готов јер ће грађани да виде да је победив. Након победе на председничким изборима доћи ће до пада Владе, распада СНС-а, имаћемо нове ванредне парламентарне изборе гре ће победити покрет “Доста је било”,- казао је председнички кандидат Саша Радуловић у Новој Вароши.

Након града подно Златара Радуловић је разговарао и са грађанима Пријепоља, поручивши им да се ближи крај политике Александра Вучића те да се он (Вучић) боји другог круга избора.

– У Србији се не спроводе реформе и имамо пљачку на свим нивоима. Ја сам поднео оставку због тога што сам ухватио Вучића да краде, није ми дао да радим и да уведем ред у земљи – истакао је Радуловић у Пријепољу.

После Нове Вароши и Пријепоља председнички кандидат покрета “Доста је било” посетио је и Прибој.

Глас западне Србије

Доста је било

Коментар

Кликни овде да поставиш коментар

  • Tačno! Bravo, Raduloviću! Svaka ti se pozlatila! Pa zašto onda izostavljaš 600.000 “neobradjenih” birača koji si i rezignirani i razočarani, jer im se neko nije posvetio, niko ni dodirnuo njihov problem?