Говор Западна Србија Политика

Саша Радуловић у Чачку: Имам енергију, одлучност, знање и искуство да Србију променим набоље

Кандидат за председника Србије Саша Радуловић данас је у пратњи народних посланика и локалних одборника наставио турнеју, а у Чачку се обратио грађанима и представницима медија и констатовао да је након пет година владавине Александра Вучича Србија у много горем стању од оног у ком ју је оставила лоша власт Бориса Тадића.

“Србија пропада, грађани је напуштају и претварамо се у земљу јефтине радне снаге. Вучић нам је за ових пет година јасно показао шта и колико уме”, изјавио је Радуловић и додао:

“Ја имам енергију, одлучност, знање и искуство да ово променим. На овим изборима грађани имају прилику да дају отказ Вучићу и да га пошаљу на биро за рад. Ово је наша земља, а не његова корумпирана држава. Можемо све да променимо, Србија је лепа земља, имамо довољно ресурса и довољно богатства, треба само више домаћинског понашања”

Изађи и гласај. Ово је твоја земља, не Вучићева корумпирана држава.

Доста је било!

Ознаке

Саша Радуловић

Рођен 1965. године. Одрастао у Сарајеву где завршио основну и средњу школу и Електротехнички факултет 1989. године, смер аутоматика и електроника. Након дипломирања добио је посао у Сименсу у Немачкој где је радио на нуклеарним електранама. Каријеру је 1993. наставио у Канади и САД где је био је активни учесник бума Силицијумске долине. У Србију се вратио 2005. године.

Са Верицом Бараћ и Мирославом Миленовић борио се против корупције и радио на случајевима 24 пљачкашке приватизације. Био је финансијски експерт тужилаштва за стечај и берзу, држао тренинге за тужиоце и полицијске инспекторе за привредни криминал. Пет месеци био је министар привреде у Влади Србије и за то време спречио пљачку браћеВучић, Синише Малог, Млађана Динкића, који су наставили тамо где је Тадићева власт стала.

Уверио се да је Александар Вучић центар корупције, изашао из Владе и са сарадницима основао покрет “Доста је било” чији је циљ да победи и уведе систем, правну државу јаких институција и слободних медија, заустави партијско запошљавање, уведе транспарентност и чисте рачуне.

Саша Радуловић је доказано највећи борац против режима Александра Вучића и партократије која убија Србију. Ако Александар Вучић некога не сме да погледа у очи, онда је то Саша Радуловић. Спречио га је у пљачки тада, спречиће га у пљачки и сада.

Коментари

Кликни овде да поставиш коментар