VIDEO Гостовање Политика

Радуловић у Да Можда Не: Избори прилика да Вучићу дамо отказ

У емисији Да Можда Не јуче су се представили кандидати на изборима за председника Србије.

Поред Саше Радуловића у емисији су гостовали: Бошко Обрадовић, Александар Поповић и Ненад Чанак.

Погледајте снимак целе емисије

Доста је било

Коментари

Кликни овде да поставиш коментар

  • Nenad Čanak je izbegao da odgovori na pitanje zašto je podržao rešenje RIK-a po kojem na Kosovu mogu biti samo tri kontrolora, a prebrojavanju glasova u Vranju i Nišu ne mogu da prisustvuju predstavnici opozicije. To nema veze sa OEBS-om. Zamenio je teze i ubacio temu statusa Kosova. Popović i Obradović su naseli i toliko o izbornoj kradji. Saša Radulović je uradio što je mogao-osvrnuo se na nametnutu temu jednom rečenicom i pokušao da se vrati na suštinu (kradja izbora i smena Vučića) ali je bio poklopljen ovom trojicom. Mislim da ovaj format emisije nije slučajan: pustiš četiri kandidata od kojih jedan minira, dvojica nasedaju, četvrti nema šanse. Uz sve to, dva kandidata od četvorice su izrazito anti zapadno orjentisani, pa će još Vučić ispasti Evropejac.
    Ne znam koliko Saši Raduloviću treba to. Briljirao je u predstavljanju kandidata na RTS 2 i odlično mu ide u direktnom kontaktu sa gradjanima.
    Voleo bih inače, nekom drugom prilikom, da vidim Popovića naspram Saše. Da ga propita malo o Kolubari i gradjevinskim mašinama koje rade 25 sati dnevno, 7 dana u nedelji. Ala bi letelo perije (Popovićevo, naravno).

  • Iznenadjena sam da su skoro svi kandidati bili kompetentni u okviru svojih stavova i dobro obrazlozili platforme koje zastupaju. Takodje je bio utisak da se radi o pristojnim normalnim ljudima. Nenad Canak naravno koristi svaki nastup za propagiranje autonomaskih stavova tako da se sve gore receno ne odnosi na njega. Da li se naslucuje neka blaga koalicija izmedju DSS i DJB jer namerno ili slucajno Aleksandar Popovic je odao priznanje Sasi Radulovicu o poznavanju ekonomske problematike…?