Западна Србија Кампања Политика

Круг за други круг – 10. дан – запад Србије – II део

“Ја имам енергије, знања, искуства, храбрости и одлучности да урадим посао који је грађанима неопходан, да направимо један систем који ради за све. Србији није потребан вођа, већ систем”, нагласио је Саша Радуловић током кампање “Круг за други круг” обилазећи запад Србије.

Он је позвао грађане да изађу у што већем броју на председничким изборима, јер то води до другог круга, у коме је могуће победити Александра Вучића. У недељу, 26. марта, Саша Радуловић, председнички кандидат покрета “Доста је било” ће посетити Инђију, Руму, Ириг, Сремску Митровицу, Вршац и Панчево. Сатницу можете да видите овде.

Доста је било

Коментари

Кликни овде да поставиш коментар

  • Politika upravo objavila clanak “Dozvoljeno saranje po listicima”…deo teksta kaze “То, практично значи да, ако погреши и заокружи кандидата кога није желео, може то да прецрта и заокружи други редни број испред онога за кога заиста жели да гласа и листић ће бити важећи” – ljudi moji pa ovo je otvoren poziv za prepravljanje glasackih listica! Ostro osudite ovo I na sva zvona! Znaci da uopste ne moramo da mislimo sta ce se desiti sa listicima sa Kosova a I sa mnogih drugih glasackih mesta. Ovo je prosto neverovatno sta sve pokusavaju!

    • Vi ste potpuno u pravu , ovo je jezivo. Znaci moci ce naknadno da prepravljaju sve listice kako njima odgovara i fakticki ostvare bilo koji rezultat koji im odgovara ?

    • Nije istina ovo sto pricate.Sto se tice toga koji su vazeci a koji ne vazeci glasacki listic tu se nista nije promenilo.Vazeci listi su svi oni iz koji se jasno vidi da je neki kandita zaokruzen,i pored toga sto je sarano cratano ili pisano po listicu..U prevodu mozete da pisete po listicu,da ga sarate ali ako se iz njega tacno vidi da je za nekog kandiata glasano on ce biti vazeci.Tako je bilo i po pravilniku o radu birackih odbora pre godinu dana,tako je i sad.Nista se tu nije menjalo.

    • Nemanja, o tome i pričamo. Građani mogu da glasaju na primer za opciju 4. Onda posle neko precrta stavku 4 i zaokruži 6. Po pravilniku to ispada važeći listić za kandidata 6. Otvorena su vrata za zloupotrebu.

    • Predpostavljam da je jedino resenje precrtati dest ostalih kandidata a zaokruziti samo svog kandidata nadajuci se da neko kasnije nece precrtati tvog izabranog kandidata.

  • Postovani , u vecini novina objavljuju neke cudne rezultate istrazivanja , prema kojima sa DJB kotira neverovatno lose. Da li je moguce da je to istina ili je to neverovatno bezobrazan spin? Da li je moguce da im DJB toliko smeta ? Da li imamo neke relevantne podatke od nezavisnih istrazivaca i kako stoje procenti stvarno ? Molim vas , ako neko ima relevantne podatke da mi odgovori ? Hvala unapred !