Intervju Politika Prenosimo

Radulović za TV Šabac: Vlast živi od reketa koji uzima na subvencijama

Prenosimo vam intervju koji je Saša Radulović, predsednički kandidat pokreta “Dosta je bilo” dao za TV Šabac.

Dosta je bilo

Komentari

Klikni ovde da postaviš komentar

  • Ovom se nama šta ni dodati ni oduzeti. Jezgrovito, jasno, nedvosmisleno, elokventno, razumljivo osoboma različitog intelektualnog nivoa. Bravo Saša!

  • Zasto ne prikazete intervju,koji je Radulovic imao sa Malagurskim?Pa,gde nadje sa njim?Sa tim samoproglasenim ultranacionalistom koji ima staljinisticke ideje za ekonomski sistem!I koji ima STARO srpsko prezime-Malagurski.Sta je ovo trebalo Radulovicu?

  • Dobar intervju. Na žalost malo se motam po različitim društvenim krugovima i koliko vidim, još mi nismo sazreli dovoljno za jednu ovako ozbiljnu vlast. Ali polako, ne treba nika odustati, vreme za DJB tek dolazi.

    • Tačno je, nismo još sazreli za ovakvu vlast.
      Zato što nas već 27 godina žedne preko vode prevode sve iste vucibatine, lopuže, demagozi i populisti.
      Primera radi, ja sam imala 7 godina ’90.-e, kada je Dačić zajahao ovaj narod. Krenula u 1. razred osnovne škole. 27 godina kasnije, ja sam porodična žena i majka, a isti taj Dačić se još uvek kezi sa različitih govornica i greje pozadinu u vlastodržčkim foteljama! To je zaista poražavajuće i užasno!
      Narodu će trebati vremena da shvati i prihvati da političar Radulovićevog kalibra uopšte postoji na ovome svetu, a kamoli da smo baš mi, Srbi, te sreće da nama zapadne!
      Nadajmo se samo da Radulović i DJB dotad neće dići ruke od ove pustahije, u kakvu se prertvara naša zemlja.

  • Uvažena g.Saška,

    Potpisao bih svaku Vašu reč!!! Preostaje nam nada da će se deo apstinenata probuditi i izaći na izbore 2.aprila!?
    Ako na izbore u prvom krugu izađe 4 miliona građana, šanse za drugi krug su 99%!? Pod uslovom da ne bude prevare u brojanju…