Ауторски текст Источна Србија Полиција

ДЈБ Зајечар: Поднета пријава комуналној полицији за извршење инспекцијског надзора

Обавештавамо Вас да је ​Градски одбор “Доста је било – Рестарт” из Зајечара дана 27. марта 2017. године поднело захтев за извршење инспекцијског надзора Одељењу за инспекцијске послове градске управе Зајечар.

Поменута пријава односи се на непримерено и неконтролисано истицање предизборног материјала ( плаката ) којим се наш град претвара у ругло, а поводом кога надлежне службе не предузимају одговарајуће радње.

Непрекидним лепљењем плаката, који се неретко истичу на местима на којима је због изазивања опште опасности строго забрањено да се лепи ма какав материјал, не само да се нарушава изглед нашег града, већ се услед цепања и неадекватног одлагања плаката од стране активиста ствара велика количина смећа, коју нико не уклања.

Како би осигурали да инспекцијски органи обављају свој посао, и да се коначно стане на пут овој ружној пракси бесконачног лепљења плаката на свакој погодној површини – од саобраћајних знакова, преко трафо станица, до надвожњака, и фасада напуштених зграда и локала, позивамо Вас да јавност обавестите о поднетој пријави.

Уколико се јавност не обавести о поднетој пријави уверени смо да надлежни органи неће предузети адекватне мере, у складу са својом надлежношћу, и да ће наш град бити затрпан смећем које годинама неће бити уклоњено.

Доста је било, Зајечар

Прилог:

prijava komunalnoj inspekciji

Ознаке

Доста је било

Коментариши

Кликни овде да поставиш коментар