Autorski tekst Istočna Srbija Policija

DJB Zaječar: Podneta prijava komunalnoj policiji za izvršenje inspekcijskog nadzora

Obaveštavamo Vas da je ​Gradski odbor “Dosta je bilo – Restart” iz Zaječara dana 27. marta 2017. godine podnelo zahtev za izvršenje inspekcijskog nadzora Odeljenju za inspekcijske poslove gradske uprave Zaječar.

Pomenuta prijava odnosi se na neprimereno i nekontrolisano isticanje predizbornog materijala ( plakata ) kojim se naš grad pretvara u ruglo, a povodom koga nadležne službe ne preduzimaju odgovarajuće radnje.

Neprekidnim lepljenjem plakata, koji se neretko ističu na mestima na kojima je zbog izazivanja opšte opasnosti strogo zabranjeno da se lepi ma kakav materijal, ne samo da se narušava izgled našeg grada, već se usled cepanja i neadekvatnog odlaganja plakata od strane aktivista stvara velika količina smeća, koju niko ne uklanja.

Kako bi osigurali da inspekcijski organi obavljaju svoj posao, i da se konačno stane na put ovoj ružnoj praksi beskonačnog lepljenja plakata na svakoj pogodnoj površini – od saobraćajnih znakova, preko trafo stanica, do nadvožnjaka, i fasada napuštenih zgrada i lokala, pozivamo Vas da javnost obavestite o podnetoj prijavi.

Ukoliko se javnost ne obavesti o podnetoj prijavi uvereni smo da nadležni organi neće preduzeti adekvatne mere, u skladu sa svojom nadležnošću, i da će naš grad biti zatrpan smećem koje godinama neće biti uklonjeno.

Dosta je bilo, Zaječar

Prilog:

prijava komunalnoj inspekciji

Oznake

Dosta je bilo

Komentariši

Klikni ovde da postaviš komentar