Vojvodina Kampanja Politika

Saša Radulović u Pančevu: Promena je moguća olovkom na izborni dan

Predsednički kandidat Dosta je bilo Saša Radulović poručio je građanima Pančeva da je promena u Srbiji moguća, olovkom na izborni dan.

“Ulazak u drugi krug znači da će svi građani Srbije shvatiti da je ovaj pobediv i to vam je kraj. Nakon toga SNS će pasti kao kula od karata. Oni nemaju neku silu iza sebe. Sve što imaju su mediji. Preko medija projektuju sve što im treba. Za razliku od Miloševića, ovi nemaju iza sebe ni vojsku ni policiju, tako da je promena moguća olovkom na izborni dan”, rekao  je Radulović.

On je  građanima Pančeva rekao da je važno da izaću na izbore i glasaju, da pozove svoje prijatelje i rođake da takođe glasaju. Rekao je i , da je Vučić za godinu dana igubio pola miliona glasova,  da je pobediv u drugom krugu. Radulović je dodao da se on kandidovao da bi podigao izlaznost i doveo do drugog kruga, te da toj izlaznosti, naročito mladih ljudi, doprinosi i kandidatura momka iz Mladenovca Ljubiše Preletačevića Belog.

Dosta je bilo

Komentari

Klikni ovde da postaviš komentar

    • Još da Beli ume da političi i laže pobedi Vičića glat.
      Nego mlada iskrena i naivna duša a to narod prepoznaje,
      voli i glasa, ali opet to nije politika.
      Više Beli liči na modernog Hrista nego na političara.
      Dijalektika je neumoljiva.

  • Biraci koji na dan izbora ostanu kod kuce /”nemaju za koga da glasaju” ili “posle izbora zive jos gore”/, treba da znaju da i kad ostanu kod kuce ipak GLASAJU i to bas za AV, jer mala izlaznost mu donosi pobedu vec u prvom krugu.
    Zato, svi na izbore