Медији Саопштењe

Забрањена вест о кривичној пријави против браће Вучић

Ниједан традиционални национални медиј, ниједан телевизијски дневник, ниједна насловна страна није објавила вест да је шеф најјаче опозиционе парламентарне групе покренуо обрачун са организованим криминалом у врху власти. Ово је показни пример колики је страх и степен цензуре која је разорила медије у Србији.

Осим у Данасу и једне мале вести у Вечерњим Новостима грађани Србије нису могли да прочитају или чују саопштење покрета Доста је било о кривичној пријави против Александра и Андреја Вучића коју је Тужилаштву за организовани криминал поднео Саша Радуловић.

Малобројни су медији који су на сајту објавили саопштење Доста је било. Од угледнијих су само Недељник  и 021 показали да не реагују на цензуру. Индикативно је било понашање Б92 који је прво на свом сајту објавио вест, а затим је избрисао без икаквог објашњења. Објава је остала кеширана и доказ невероватног страха и цензуре, као и да је наредба да се вест не пушта дошла из врха власти, директно из кабинета председника Владе.

Вест да шеф најјаче опозиционе парламентарне групе у Скупштини Србије има чврста сазнања о постојању многобројних доказа да браћа Вучић, преко познатих криминалаца, контролишу комплетно тржиште наркотицима у Србији, да контролишу насилно преузимање власништва над ексклузивним ресторанима, фирмама и вредним грађевинским и пољопривредним земљиштем, у свакој иоле слободној земљи била би на насловним странама новина и у вестима националних телевизија.

У Србији влада мрак и мук, а фластер преко свих медија налепио је Александар Вучић. На изборима имамо прилику да ово све променимо. Док медији држе главу у песку, грађани се преко друштвених мрежа обавештавају и подржавају храбар потез Саше Радуловића. Грађани су на друштевним мрежама препозанли ову иницијативу и јављају се да сведоче и пруже додатне доказе.

Молимо медије да изваде главу из песка, почну да раде свој посао и подрже храброст Саше Радуловића који се усудио да уради оно што нико није да не бисмо после сви кукали кад буде касно.

Повезани текст

Кривична пријава против браће Вучић због контроле тржишта наркотика у Србији

Доста је било

Доста је било

Коментари

Кликни овде да поставиш коментар