Западна Србија Јужна Србија Кампања Политика

Круг за други круг – 15. дан

“Није ово наше да га  растуримо. Неки људи су крв дали за ово, генерације иза нас, које су сачувале и направиле ово што је нама дато и на нама је да ово пренесемо наредним генерацијама. Ово није наше да раскрчмимо. Ми смо само једни у ланцу оних који требају да чувају ову земљу и да је пренесу даље. Како нам иде до сада?

Ја осећам одговорност, у име целе моје генерације – желим да уведем ред у Србију и да од ње направим земљу у којој ће се лепо и радо живети.

Нисмо сви исти. На овим изборима све може да се промени. Ови избори нас воде и до парламентарних избора, на којим ћемо победити и коначно ћемо увести ред у Србију. Деца нам неће више бежати. “

Ово је председнички кандидат Саша Радуловић изјавио у среду на завршној конвенцији у Нишу.

Завршна конвенција председничког кандидата покрета „Доста је било“ Саше Радуловића одржаће се у четвртак, 30. марта од 21ч у Хотелу Метропол.

Доста је било

Коментари

Кликни овде да поставиш коментар

 • Tako je Radulovicu, krvarili bogami i to dobro. Ostavljali svoje zivote po logorima. A neko se danas ponasa ko da je ovo njegova prcija. Plase ovaj obezpravljeni i osiromaseni narod. Sto su izbori blizi seje se sve veci strah , preti se nemirima. Mediji su povecali svoju aktivnost , svi su na njegovoj strani.Spremaju veliku kradju ,svesni su da gube.Sve sto prepisuju opoziciji uradice upravo oni. Pojedini tabloidi najavljuju rat, pitam se da li su normalni.
  Uzdam se u mladost, oni ce valjda presuditi. Nece nam valjda sudbinu krojiti korumpirani rektori ,dekani ….,neobrazovana i nepismena grupa penzionera.
  U pamet se braćo birači…

 • Na ovom izborima imamo tri jasno formirane nejednake biračke kolone.
  1) Vladajući glavni faktor ili adut im je podrška iz vana.
  2) Kolona glasača Belog. Mahom mladi i bezpersprktini ljudi koji intuitivno osećaju egzistencijalnu nemoć, i glasaju iz protesta.
  3) Opozicija i njena najveća slabost nemanje podrške iz inostrnastva.