Beograd Politika Saopštenje

Krug za drugi krug – poslednji dan

Poslednji dan kampanje “Krug za drugi krug” smo proveli na beogradskim pijacama.

Samo svoji. Nikome dužni. Radimo ono u šta verujemo. Kažemo popu pop, a bobu bob. Tako je i tako će ostati do kraja. Zato nismo isti. Zato u nedelju glasaj za promene. Zaokruži 4.

Pogledajte video

 

Dosta je bilo

Komentari

Klikni ovde da postaviš komentar

  • Ok, Saši kažu da je dosadan sa tom partokratijom. Stalno vrti jedno te isto. No, tu je kec. A gde je dvojka? Učimo, dakle, od Saše. Pa, jooopet, 600.000 glasova, tj, glasača – nepokrivenih, nepomenutih – niti u jednoj jedinoj kampanji. 600.000 potencijalnin, nepomenutih, “nepokrivenih” glasača. Radulović, i ne samo on, bacili su ih kroz prozor u ovom prvom krugu. Dok kuća gori, i vičem požar, 600.000 njih će da izgori (sagori), Radulović, i ne samo on, hoće da gasi vatru, bez da su ih (600.000 njih) evakuisali. A kad počneš da gasiš vatru, bez da si evakuisao (i obratio pažnju) na 600.000 njih u vatrenoj stihiji, možda neće izgoreti – ali će se sigurno – podaviti.

    • @igor
      Možete li samo malo da pojasnite na kojih 600 hiljada mislite, jer cilj je da se aktiviraju apstinenti.
      Može li samo malo pojašnjenja?

    • Sad moram da kažem da si stvarno dosadan sa tih 600000, ako se napravi normalna država biće dobro za sve, pa i za tih tvojih 600000, ne mora se posebno pominjati svaka grupa

  • Pogledao sam video o načinima na koje se može glasati, a da pri tome glasački list bude važeći i moram da prokomentarišem! Postoje uputstva o tome kako se može glasati za kandidata za kog glasač želi da glasa, iako je možda ucenjen da glasa za nekog drugog i mora da fotografiše listić kao dokaz.
    Sistem, naime, ima rupu, koja će sasvim sigurno biti iskorišćena. Ucenjivač jednostavno može zahtevati fotografiju listića na kojem je zaokružen redni broj određenog kandidata, a na kom su pri tome zaokruženi i precrtani brojevi svih ostlih kandidata. U tom slučaju, najviše što glasač može da uradi jeste da precrta i poslednji redni broj, nakon fotografisanja, poništavajući svoj glas. Dakle, ucene su i dalje moguće. Molim da se reaguje, ako je moguće…

  • Konačno sam, u pogledu politike, ponosan. Ponosan na sve vas, koji se za ove vrednosti otvoreno zalažete. Ponosan na sve svoje sugrađane koji vam daju beskompromisnu podršku. Ponosan na sve nas kontrolore koji ćemo dati sve od sebe da sačuvamo izbornu volju svih građana Srbije. Ponosan sam, i zahvalan, svima vama, jer pokazujete da imate nade u sebi. A ako oduzmete nadu od čoveka, on više nije čovek. On postaje beživotna mašina, programirana da radi šta joj kažu, živeći dan za danom, bez ikakve budućnosti.

    Reči ne mogu da opišu koliko mi je drago da, makar kao jedan od mnogih kontrolora i simpatizera, budem deo cele ove priče. Hvala vam, od srca.

  • Napred Saša, napred svi hrabri i čestiti ljudi koji ste istrajali i istrajavate u ovoj teškoj borbi za spas Srbije. Neko ima autobuse, pare za sendviče i sokove, novine, TV stanice, ali vi imate podršku svih nas koji nismo pristali da podmićujemo i budemo podmićeni, ne tražimo tante za mante, ne guramo se da vam dajemo savete i da vas usmeravamo…vi znate dobro kuda idete i stojite uspravno na tom putu i ne osvrćite se, znajte da smo uz vas i sa vama, i da nas je mnogo!