Војводина Саопштењe

Оџаци: За оне гласаче којима је свега доста

Локални изборни су у недељу, а грађани Оџака ће на гласачком листићу моћи да бирају између шест понуђених изборних листа. Изабраће већ виђену и процењену партију, или неку нову политичку опцију, или опцију са новим именом иза којег стоје стара лица. Избора на претек, рекло би се да га има по свачијем укусу. Али, неки елементи се стално понављају, док неки други итекако недостају.

Наиме, када смо се претходна два пута сретали на биралишту, избора је било још и више. Грађани Оџака су се радо опредељивали за нове и новије нове, сасвим логично бежећи од опробаних политичких опција. Проценат од 9,45% гласача је већ на последњем гласању своју подршку пружио Дверима, покрету Доста је било, Белом. То су биле политичке опције које су доносиле могућност промене, па је након свих разочарења било сасвим логично пробати баш њих. Очекујемо знатно већи број гласача који ће нове опције тражити на гласању у недељу.

На жалост, ни Двери, ни Бели, немају представнике на овим локалним изборима у Оџацима. Једино потпуно ново што на овим изборима можете пробати да подржите је покрет Доста је било са његовом листом кандидата. На њој су људи који нису били истурене политичке личности, а које је окупила идеја да им је свега доста и да морају да узму ствари у своје руке како би се изборили за боље Оџаке.

Кандидати на изборној листи на локалним изборима у Оџацима

Зато, пресаберимо се Оџачани. Ако сте међу онима који су на ранијим гласањима тражили нове опције, ако сте међу онима којима је у међувремену свега старог постало Доста, Доста је било је оно што на листићу у недељу треба да потражите. Апсолутно нема ризика у тој одлуци, јер је код старих све по старом.

Наш програм за Оџаке можете прочитати овде.

Одбор покрета Доста је било у Оџацима

ДЈБ Војводина

ДЈБ Војводина

Коментари

Кликни овде да поставиш коментар

  • Naravno Samuilo,i samostalni poslanici i Dveri.Tu sada nije bitno ono sto nas razdvaja,bitno je odgovorno i efikasno obavljanje
    drzavnih funkcija za koje je neko izabran i samim tim stavljanje drustvenog interesa ispred licnog,materijalnog, koruptivnog sto
    je sa nasim politicarima najcesce slucaj.DJB mora pokazati da je timski igrac,da ima koalicioni potencijal,da su razumni i sposobni
    za dogovore i kompromise.To je po meni bitno i zbog birackog tela.Neko ko je 30 godina ziveo u neuredjenoj drzavi i snalazio se
    kako su okolnosti nalagale da bi preziveo,nece glasati za nekoga za koga mu se cini da ne pokazuje razumevanje i nije sposoban za kompromis,radije ce zaokruziti Vucica.

  • Ovo sto se desava je slom politike u Srbiji kao racionalne delatnosti. DJB je na zalost sve karte bacio na predsednicke izbore i umalo unistio stranku. Sada ce opet proci par godina dok pokret SJ shvati da nema dovoljno moci da sam pobedi i da ce opozicija morati da se udruzi. Osokoljen SNS postaje sve bahatiji i ocigledno je da ce ovo biti duga, duga trka.